Doprava zadarmo s Packetou nad 59.99 €
Pošta 4.49 SPS 4.99 Packeta kurýr 4.99 Packeta 2.99 SPS Parcel Shop 2.99

Institut Paul Bocuse Gastronomique

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Institut Paul Bocuse Gastronomique Institut Paul Bocuse
Libristo kód: 02972032
Nakladateľstvo Octopus Publishing Group, október 2016
The perfect guide for professional chefs in training and aspiring amateurs, this fully illustrated,... Celý popis
? points 184 b TOP TOP
73.50
Skladom u dodávateľa Odosielame do 4 dní

30 dní na vrátenie tovaru


Zákazníci tiež kúpili


TOP
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Pevná
common.buy 49.54
TOP
The Noma Guide to Fermentation René Redzepi / Pevná
common.buy 35.08
TOP
On Food and Cooking Harold McGee / Pevná
common.buy 39.02
TOP
Fruit: The Art of Pastry Cedric Grolet / Pevná
common.buy 42.16
TOP
New Larousse Gastronomique Hamlyn / Pevná
common.buy 80.48
TOP
Complete Robuchon Joel Robuchon / Pevná
common.buy 27.09
TOP
French Patisserie Ecole Ferrandi / Pevná
common.buy 50.14
TOP
The Silver Spoon Alberto Capatti / Pevná
common.buy 49.34
TOP
MIRAZUR (ENGLISH NE REDUX) MAURO COLAGRECO / Pevná
common.buy 36.09
TOP VÝPREDAJ
Le Guide Culinaire A. Escoffier / Pevná
common.buy 54.80
TOP
Sauces James Peterson / Pevná
common.buy 52.37
TOP
Le Cordon Bleu Chocolate Bible Le Cordon Bleu / Pevná
common.buy 37.71

The perfect guide for professional chefs in training and aspiring amateurs, this fully illustrated, comprehensive step-by-step manual covers all aspects of preparing, cooking and serving delicious, high-end food.

This authoritative reference book covers 250 core techniques in extensive, ultra-clear step-by-step photographs. These techniques are then put into practice in 70 classic and contemporary recipes, designed by chefs. With over 1,800 photographs in total, this astonishing reference work is an essential guide for any serious cook, professional or amateur.

Darujte túto knihu ešte dnes
Je to jednoduché
1 Pridajte knihu do košíka a vyberte možnosť doručiť ako darček 2 Obratom Vám zašleme poukaz 3 Knihu zašleme na adresu obdarovaného

Mohlo by vás tiež zaujímať


TOP
Wine Folly: Magnum Edition Madeline Puckette / Pevná
common.buy 29.92
TOP
The Art & Science of Foodpairing Peter Coucquyt / Pevná
common.buy 38.92
TOP
Araki: Tokyo Lucky Hole Nobuyoshi Araki / Pevná
common.buy 25.57
TOP
Baking Bible Rose Levy Beranbaum / Pevná
common.buy 43.07
TOP
Overlord, Vol. 1 Kugane Maruyama / Pevná
common.buy 24.97
TOP
Science of Spice Dr. Stuart Farrimond / Pevná
common.buy 21.22
TOP
Flour Water Salt Yeast Ken Forkish / Pevná
common.buy 31.74
TOP
Mastering the Art of French Cooking, Vol.1 Julia Child / Brožovaná
common.buy 14.05
TOP
French Laundry Cookbook Thomas Keller / Pevná
common.buy 47.52
TOP
EU Law PAUL; DE B RC CRAIG / Brožovaná
common.buy 64.50
Natural Wine for the People Alice Feiring / Pevná
common.buy 16.37
PRIPRAVUJEME
Very Serious Cookbook: Contra Wildair Jeremiah Stone / Pevná
common.buy 48.32
Modernist Bread:The Art and Science Nathan Myhrvold / Pevná
common.buy 498.71

Prihlásenie

Prihláste sa k svojmu účtu. Ešte nemáte Libristo účet? Vytvorte si ho teraz!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získajte výhody Libristo účtu!

Vďaka Libristo účtu budete mať všetko pod kontrolou.

Vytvoriť Libristo účet