Doprava zadarmo s Packetou nad 59.99 €
Pošta 4.49 SPS 4.99 Packeta kurýr 4.99 Packeta 2.99 SPS Parcel Shop 2.99

Larousse Gastronomique

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Larousse Gastronomique Librairie Larousse
Libristo kód: 10977484
Nakladateľstvo Clarkson Potter, október 2009
Long revered for its encyclopedic entries on everything from cooking techniques, ingredients, and re... Celý popis
? points 231 b TOP TOP
93.59
Skladom u dodávateľa Odosielame za 15-20 dní

30 dní na vrátenie tovaru


Zákazníci tiež kúpili


TOP
The Noma Guide to Fermentation René Redzepi / Pevná
common.buy 35.12
TOP
The Perfect Scoop David Lebovitz / Pevná
common.buy 22.21
TOP
French Laundry Cookbook Thomas Keller / Pevná
common.buy 47.10
TOP
Le Guide Culinaire A. Escoffier / Pevná
common.buy 57.75
TOP
Institut Paul Bocuse Gastronomique Institut Paul Bocuse / Pevná
common.buy 73.42
TOP
Thai Food David Thompson / Pevná
common.buy 34.71
TOP
French Country Cooking Mimi Thorisson / Pevná
common.buy 41.36
VÝPREDAJ
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Pevná
common.buy 91.75
Alinea Grant Achatz / Pevná
common.buy 68.30
Ice Cream H. Douglas Goff / Brožovaná
common.buy 112.02
VAN LEEUWEN ARTISAN ICE CREAM LAURA O'NEILL / Pevná
common.buy 28.05
Silo Mr. Douglas McMaster / Pevná
common.buy 24.16

Long revered for its encyclopedic entries on everything from cooking techniques, ingredients, and recipes to equipment, food histories, and culinary biographies, "Larousse Gastronomique" has been thoroughly updated to include the latest culinary advancements.

Informácie o knihe

Celý názov Larousse Gastronomique
Jazyk Angličtina
Väzba Kniha - Pevná
Dátum vydania 2009
Počet strán 1205
EAN 9780307464910
ISBN 0307464911
Libristo kód 10977484
Nakladateľstvo Clarkson Potter
Váha 3243
Rozmery 235 x 267 x 57
Darujte túto knihu ešte dnes
Je to jednoduché
1 Pridajte knihu do košíka a vyberte možnosť doručiť ako darček 2 Obratom Vám zašleme poukaz 3 Knihu zašleme na adresu obdarovaného

Mohlo by vás tiež zaujímať


TOP
The Art & Science of Foodpairing Peter Coucquyt / Pevná
common.buy 38.80
TOP
Salt, Fat, Acid, Heat Samin Nosrat / Pevná
common.buy 34.81
TOP
On Food and Cooking Harold McGee / Pevná
common.buy 39.52
TOP
Flavour Thesaurus Niki Segnit / Pevná
common.buy 20.27
TOP
New Larousse Gastronomique Hamlyn / Pevná
common.buy 80.48
TOP
Complete Robuchon Joel Robuchon / Pevná
common.buy 27.44
TOP
Mastering the Art of French Cooking, Vol.1 Julia Child / Brožovaná
common.buy 14.12
TOP
Sauces James Peterson / Pevná
common.buy 52.22
TOP
Ratio Michael Ruhlman / Brožovaná
common.buy 11.15
Noma René Redzepi / Pevná
common.buy 52.93
Jacques Pepin New Complete Techniques Jacques Pepin / Pevná
common.buy 36.75
Modernist Cuisine Nathan Myhrvold / Pevná
common.buy 599.79
Mastering the Art of French Cooking, Volume 1 Julia Child / Brožovaná
common.buy 33.48

Prihlásenie

Prihláste sa k svojmu účtu. Ešte nemáte Libristo účet? Vytvorte si ho teraz!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získajte výhody Libristo účtu!

Vďaka Libristo účtu budete mať všetko pod kontrolou.

Vytvoriť Libristo účet