Doprava zadarmo s Packetou nad 59.99 €
Pošta 4.49 SPS 4.99 Packeta kurýr 4.99 Packeta 2.99 SPS Parcel Shop 2.99

New Larousse Gastronomique

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha New Larousse Gastronomique Hamlyn
Libristo kód: 04110078
Nakladateľstvo Octopus Publishing Group, október 2009
The definitive culinary encyclopedia, updated and containing over 900 new photos, both in colour and... Celý popis
? points 201 b TOP TOP
80.47
Skladom u dodávateľa Odosielame do 4 dní

30 dní na vrátenie tovaru


Zákazníci tiež kúpili


TOP
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Pevná
common.buy 49.51
TOP
On Food and Cooking Harold McGee / Pevná
common.buy 39.16
TOP
Gordon Ramsay's Ultimate Cookery Course Gordon Ramsay / Pevná
common.buy 28.51
TOP
Under Pressure Thomas Keller / Pevná
common.buy 67.07
TOP
Mastering the Art of French Cooking, Vol.1 Julia Child / Brožovaná
common.buy 14.10
TOP
French Laundry Cookbook Thomas Keller / Pevná
common.buy 47.48
TOP
Institut Paul Bocuse Gastronomique Institut Paul Bocuse / Pevná
common.buy 73.46
TOP
Sauces James Peterson / Pevná
common.buy 52.36
TOP
Mastering the Art of French Cooking, Vol.2 Julia Childová / Brožovaná
common.buy 17.14
TOP
Momofuku David Chang / Pevná
common.buy 29.42
TOP
White Heat 25 Marco Pierre White / Pevná
common.buy 37.44
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Pevná
common.buy 92.95
Noma René Redzepi / Pevná
common.buy 52.96

The definitive culinary encyclopedia, updated and containing over 900 new photos, both in colour and b/w, and 85 biographies of chefs added.

Originally published in 1938, this is still a source of information for cooks and chefs, with people such as Heston Blumenthal, Gordon Ramsay, Ken Hom and Michel Roux citing it for praise. Since 2004, the volume of cookery books sold has almost doubled.

Darujte túto knihu ešte dnes
Je to jednoduché
1 Pridajte knihu do košíka a vyberte možnosť doručiť ako darček 2 Obratom Vám zašleme poukaz 3 Knihu zašleme na adresu obdarovaného

Mohlo by vás tiež zaujímať


TOP
Vegetarian Flavor Bible Karen Page / Pevná
common.buy 40.28
TOP
Le Guide Culinaire A. Escoffier / Pevná
common.buy 57.23
TOP
Ratio Michael Ruhlman / Brožovaná
common.buy 11.05
TOP
Advanced Bread and Pastry Michel Suas / Pevná
common.buy 88.38
TOP
How To Cook Everything The Basics Mark Bittman / Pevná
common.buy 40.79
TOP
Larousse Gastronomique Librairie Larousse / Pevná
common.buy 92.75
TOP
Bouchon Bakery T. Keller / Pevná
common.buy 50.93
Essentials of Classic Italian Cooking Marcella Hazan / Pevná
common.buy 33.48
Jacques Pepin New Complete Techniques Jacques Pepin / Pevná
common.buy 36.93
PRIPRAVUJEME
Pierre Herme Pastries (Revised Edition) Pierre Herme / Pevná
common.buy 48.80
Tartine Book No. 3 Chad Robertson / Pevná
common.buy 30.33
Core Kieran Morris / Pevná
common.buy 51.04
Escoffier: A Guide To Modern Cookery: Edition I of II Auguste Escoffier / Brožovaná
common.buy 31.75
Big Fat Duck Cookbook Heston Blumenthal / Pevná
common.buy 214.53
Culinary Artistry A Dorenburg / Brožovaná
common.buy 25.06

Prihlásenie

Prihláste sa k svojmu účtu. Ešte nemáte Libristo účet? Vytvorte si ho teraz!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získajte výhody Libristo účtu!

Vďaka Libristo účtu budete mať všetko pod kontrolou.

Vytvoriť Libristo účet