Doprava zadarmo s Packetou nad 59.99 €
Pošta 4.49 SPS 4.99 Packeta kurýr 4.99 Packeta 2.99 SPS Parcel Shop 2.99

Advanced Bread and Pastry

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Advanced Bread and Pastry Michel Suas
Libristo kód: 04216382
Nakladateľstvo Cengage Learning, Inc, apríl 2008
Advanced Bread and Pastry, A Professional Approach is a comprehensive guide to bread, viennoiserie,... Celý popis
? points 220 b TOP TOP
89.02
Skladom u dodávateľa Odosielame za 3-5 dní

30 dní na vrátenie tovaru


Zákazníci tiež kúpili


TOP
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Pevná
common.buy 49.26
TOP
New Larousse Gastronomique Hamlyn / Pevná
common.buy 80.44
TOP
Baking and Pastry - - Mastering the Art and Craft, 3e Culinary Institute of America (CIA) / Pevná
common.buy 85.55
TOP
Under Pressure Thomas Keller / Pevná
common.buy 67.05
TOP
Pierre Herme: Chocolate Pierre Herme / Pevná
common.buy 49.16
TOP
Mastering the Art of French Cooking, Vol.1 Julia Child / Brožovaná
common.buy 14.10
TOP
Ratio Michael Ruhlman / Brožovaná
common.buy 11.13
TOP
Momofuku David Chang / Pevná
common.buy 29.63
TOP
White Heat 25 Marco Pierre White / Pevná
common.buy 37.40
TOP
Bouchon Bakery T. Keller / Pevná
common.buy 50.90
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Pevná
common.buy 93.62
Noma René Redzepi / Pevná
common.buy 52.94
Complete Bocuse Paul Bocuse / Pevná
common.buy 35.97
Bread Is Gold Massimo Bottura / Brožovaná
common.buy 35.67
PRIPRAVUJEME
Pierre Herme Pastries (Revised Edition) Pierre Herme / Pevná
common.buy 49.16

Advanced Bread and Pastry, A Professional Approach is a comprehensive guide to bread, viennoiserie, and pastry that is designed for students, professionals, and enthusiasts. Balancing a respect for tradition with modern approaches to method and technique, Advanced Bread and Pastry unites appealing presentation and indispensable instruction. It is written to help today's baker respond to the recent evolution of ingredients, products, and presentation. The recipes (called formulas) are based on a variety of classica methods and processes. With this strong foundation of knowledge, a baker or pastry chef can develop further skills, experiment with new ideas, and understand any formula.

Informácie o knihe

Celý názov Advanced Bread and Pastry
Autor Michel Suas
Jazyk Angličtina
Väzba Kniha - Pevná
Dátum vydania 2008
Počet strán 1056
EAN 9781418011697
ISBN 141801169X
Libristo kód 04216382
Nakladateľstvo Cengage Learning, Inc
Váha 3108
Rozmery 224 x 198 x 20
Darujte túto knihu ešte dnes
Je to jednoduché
1 Pridajte knihu do košíka a vyberte možnosť doručiť ako darček 2 Obratom Vám zašleme poukaz 3 Knihu zašleme na adresu obdarovaného

Mohlo by vás tiež zaujímať


TOP
Perfect Loaf / Pevná
common.buy 41.19
TOP
On Food and Cooking Harold McGee / Pevná
common.buy 39.45
TOP
Vegetarian Flavor Bible Karen Page / Pevná
common.buy 40.26
TOP
Gordon Ramsay's Ultimate Cookery Course Gordon Ramsay / Pevná
common.buy 28.51
TOP
Mastering the Art of French Cooking, Vol.2 Julia Childová / Brožovaná
common.buy 16.96
TOP
Kitchen Confidential Anthony Bourdain / Pevná
common.buy 28.82
Essentials of Classic Italian Cooking Marcella Hazan / Pevná
common.buy 33.42
Modernist Cuisine at Home Nathan Myhrvold / Pevná
common.buy 141.06
Jacques Pepin New Complete Techniques Jacques Pepin / Pevná
common.buy 36.79
Eleven Madison Park Daniel Humm / Pevná
common.buy 66.13
Devil in the Kitchen Marco Pierre White / Brožovaná
common.buy 12.26
Essential Pepin Jacques Pepin / Pevná
common.buy 43.43
Science of Good Cooking Cook'S Illustrated / Pevná
common.buy 59.38
Culinary Artistry A Dorenburg / Brožovaná
common.buy 24.93
Mastering the Art of French Cooking, Volume 1 Julia Child / Brožovaná
common.buy 33.42

Prihlásenie

Prihláste sa k svojmu účtu. Ešte nemáte Libristo účet? Vytvorte si ho teraz!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získajte výhody Libristo účtu!

Vďaka Libristo účtu budete mať všetko pod kontrolou.

Vytvoriť Libristo účet