Doprava zadarmo s Packetou nad 59.99 €
Pošta 4.49 SPS 4.99 Packeta kurýr 4.99 Packeta 2.99 SPS Parcel Shop 2.99

Profesie v oblasti hotelierstva a pohostinstva

445 produktov
Väzba

264
178
2
1
Dostupnosť

4
28
20
266
11
116
Cena

Štítky

2
11
4
20
Dátum vydania

?
TOP VÝPREDAJ
The Flavor Matrix James Briscione / Pevná
common.buy 32.45
TOP
Baking and Pastry - - Mastering the Art and Craft, 3e Culinary Institute of America (CIA) / Pevná
common.buy 85.71
TOP
Under Pressure Thomas Keller / Pevná
common.buy 67.07
TOP
Salumi Michael Ruhlman / Kniha
common.buy 37.57
TOP
Institut Paul Bocuse Gastronomique Institut Paul Bocuse / Pevná
common.buy 73.42
TOP
Elements of Dessert Francisco J Migoya / Pevná
common.buy 76.08
TOP
Art of the Restaurateur Nicholas Lander / Pevná
common.buy 38.09
TOP
Advanced Bread and Pastry Michel Suas / Pevná
common.buy 89.19
TOP
Home Production of Quality Meats and Sausages Stanley Marianski / Brožovaná
common.buy 30.20
TOP
Best of Ukrainian Cuisine Bohdan Zahny / Brožovaná
common.buy 14.74
TOP
Celler de Can Roca Joan Roca / Pevná
common.buy 32.76
TOP
Frozen Desserts The Culinary Institute of America (CIA) / Pevná
common.buy 62.15
TOP
Hospitality Management Roy C Wood / Brožovaná
common.buy 54.88
stránka 23

Prihlásenie

Prihláste sa k svojmu účtu. Ešte nemáte Libristo účet? Vytvorte si ho teraz!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získajte výhody Libristo účtu!

Vďaka Libristo účtu budete mať všetko pod kontrolou.

Vytvoriť Libristo účet