Doprava zadarmo s Packetou nad 59.99 €
Pošta 4.49 SPS 4.99 Packeta kurýr 4.99 Packeta 2.99 SPS Parcel Shop 2.99

Molecular Gastronomy - Scientific Cuisine Demystified

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Molecular Gastronomy - Scientific Cuisine Demystified Jose Sanchez
Libristo kód: 02398750
Nakladateľstvo John Wiley & Sons Inc, marec 2015
Molecular Gastronomy: Scientific Cuisine Demystified aims to clarify and explain the fascinating wor... Celý popis
? points 137 b TOP TOP
55.31
Skladom u dodávateľa v malom množstve Odosielame za 12-17 dní

30 dní na vrátenie tovaru


Zákazníci tiež kúpili


TOP
Science of Cooking Stuart Farrimond / Pevná
common.buy 21.87
TOP
Molecular Gastronomy H This / Brožovaná
common.buy 16.45
JapanEasy Bowls & Bento Tim Anderson / Pevná
common.buy 27.40
Molecular Gastronomy Herve This / Pevná
common.buy 34.96

Molecular Gastronomy: Scientific Cuisine Demystified aims to clarify and explain the fascinating world of molecular gastronomy. It offers the reader crucial knowledge of key ingredients and provides fundamental step-by-step techniques for application. It provides a foundation for experimenting with and, most importantly, understanding new and exciting ingredients and cooking techniques.

Informácie o knihe

Celý názov Molecular Gastronomy - Scientific Cuisine Demystified
Autor Jose Sanchez
Jazyk Angličtina
Väzba Kniha - Pevná
Dátum vydania 2015
Počet strán 320
EAN 9781118073865
ISBN 111807386X
Libristo kód 02398750
Nakladateľstvo John Wiley & Sons Inc
Váha 1056
Rozmery 287 x 226 x 24
Darujte túto knihu ešte dnes
Je to jednoduché
1 Pridajte knihu do košíka a vyberte možnosť doručiť ako darček 2 Obratom Vám zašleme poukaz 3 Knihu zašleme na adresu obdarovaného

Mohlo by vás tiež zaujímať


TOP VÝPREDAJ
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Pevná
common.buy 49.28
TOP
The Art & Science of Foodpairing Peter Coucquyt / Pevná
common.buy 38.75
TOP
Salt, Fat, Acid, Heat Samin Nosrat / Pevná
common.buy 34.76
TOP
Liquid Intelligence Dave Arnold / Pevná
common.buy 34.45
TOP
The Flavor Matrix James Briscione / Pevná
common.buy 32.51
TOP
On Food and Cooking Harold McGee / Pevná
common.buy 39.57
TOP
New Larousse Gastronomique Hamlyn / Pevná
common.buy 80.47
TOP
Under Pressure Thomas Keller / Pevná
common.buy 67.07
TOP
Le Guide Culinaire A. Escoffier / Pevná
common.buy 57.67
TOP
Institut Paul Bocuse Gastronomique Institut Paul Bocuse / Pevná
common.buy 73.41
TOP
Sauces James Peterson / Pevná
common.buy 52.14
TOP
Elements of Dessert Francisco J Migoya / Pevná
common.buy 76.07
TOP
Larousse Gastronomique Librairie Larousse / Pevná
common.buy 93.46

Prihlásenie

Prihláste sa k svojmu účtu. Ešte nemáte Libristo účet? Vytvorte si ho teraz!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získajte výhody Libristo účtu!

Vďaka Libristo účtu budete mať všetko pod kontrolou.

Vytvoriť Libristo účet