Doprava zadarmo s Packetou nad 59.99 €
Pošta 4.49 SPS 4.99 Packeta kurýr 4.99 Packeta 2.99 SPS Parcel Shop 2.99

Molecular Gastronomy

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Brožovaná
Kniha Molecular Gastronomy H This
Libristo kód: 04041831
Nakladateľstvo Columbia University Press, august 2008
Debunks a variety of time-honoured rules and dictums about cooking and presents new and improved way... Celý popis
? points 43 b TOP TOP
17.50
Skladom u dodávateľa v malom množstve Odosielame za 12-17 dní

30 dní na vrátenie tovaru


Zákazníci tiež kúpili


TOP
The Art & Science of Foodpairing Peter Coucquyt / Pevná
common.buy 38.80
TOP
On Food and Cooking Harold McGee / Pevná
common.buy 39.52
TOP
Vegetarian Flavor Bible Karen Page / Pevná
common.buy 40.34
TOP
Science of Spice Dr. Stuart Farrimond / Pevná
common.buy 20.88
VÝPREDAJ
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Pevná
common.buy 91.75
Nobu Vegetarian Cookbook Nobu Matsuhisa / Pevná
common.buy 27.44
Vegan Reset Kim-Julie Hansen / Brožovaná
common.buy 20.57
Mastering Spice Lior Lev Sercarz / Pevná
common.buy 30.00
Art of Indian Cuisine Rocky Mohan / Pevná
common.buy 25.90

Debunks a variety of time-honoured rules and dictums about cooking and presents new and improved ways of preparing a variety of dishes. This discusses the physiology of flavour and explores how the brain perceives taste, how chewing affects food and how the tongue reacts to various stimuli. Brings the instruments and techniques of the lab into the kitchen, for cooks, gourmets and scientists.

Informácie o knihe

Celý názov Molecular Gastronomy
Autor H This
Jazyk Angličtina
Väzba Kniha - Brožovaná
Dátum vydania 2008
Počet strán 392
EAN 9780231133135
ISBN 0231133138
Libristo kód 04041831
Nakladateľstvo Columbia University Press
Váha 490
Rozmery 152 x 204 x 19
Darujte túto knihu ešte dnes
Je to jednoduché
1 Pridajte knihu do košíka a vyberte možnosť doručiť ako darček 2 Obratom Vám zašleme poukaz 3 Knihu zašleme na adresu obdarovaného

Mohlo by vás tiež zaujímať


TOP
Salt, Fat, Acid, Heat Samin Nosrat / Pevná
common.buy 37.37
TOP
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Pevná
common.buy 49.25
TOP
Bungo Stray Dogs, Vol. 7 (light novel) Kafka Asagiri / Brožovaná
common.buy 15.56
TOP
The Noma Guide to Fermentation René Redzepi / Pevná
common.buy 35.12
TOP
Salt, Fat, Acid, Heat Samin Nosrat / Pevná
common.buy 34.81
TOP
Le Cordon Bleu Pastry School Le Cordon Bleu / Pevná
common.buy 38.19
TOP
Liquid Intelligence Dave Arnold / Pevná
common.buy 34.40
TOP VÝPREDAJ
The Flavor Matrix James Briscione / Pevná
common.buy 32.45
TOP
Flavour Thesaurus Niki Segnit / Pevná
common.buy 20.27
TOP
New Larousse Gastronomique Hamlyn / Pevná
common.buy 80.48
TOP
Please Love Me at My Worst Michaela Angemeer / Brožovaná
common.buy 12.07
TOP
The Silver Spoon Alberto Capatti / Pevná
common.buy 49.25
TOP
Year of Forest School Jane Worroll / Brožovaná
common.buy 16.89
TOP
Celler de Can Roca Joan Roca / Pevná
common.buy 32.86
TOP
Science and Cooking Pia M. Sorensen / Pevná
common.buy 32.56

Prihlásenie

Prihláste sa k svojmu účtu. Ešte nemáte Libristo účet? Vytvorte si ho teraz!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získajte výhody Libristo účtu!

Vďaka Libristo účtu budete mať všetko pod kontrolou.

Vytvoriť Libristo účet