Doprava zadarmo s Packetou nad 59.99 €
Pošta 4.49 SPS 4.99 Packeta kurýr 4.99 Packeta 2.99 SPS Parcel Shop 2.99

Science of Good Cooking

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Science of Good Cooking Cook'S Illustrated
Libristo kód: 02435940
Nakladateľstvo America's Test Kitchen, október 2012
In this radical new approach to home cooking, science is used to explain whatgoes on in the kitchen....
? points 147 b
59.38
50 % šanca Prehľadáme celý svet Kedy knihu dostanem?

30 dní na vrátenie tovaru


Zákazníci tiež kúpili


TOP
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Pevná
common.buy 49.26
TOP
The Art of Fermentation Sandor Ellix Katz / Pevná
common.buy 36.69
TOP
On Food and Cooking Harold McGee / Pevná
common.buy 39.45
TOP
Vegetarian Flavor Bible Karen Page / Pevná
common.buy 40.26
TOP
Under Pressure Thomas Keller / Pevná
common.buy 67.05
TOP
Mastering the Art of French Cooking, Vol.1 Julia Child / Brožovaná
common.buy 14.10
TOP
French Laundry Cookbook Thomas Keller / Pevná
common.buy 47.01
TOP
Mastering the Art of French Cooking, Vol.2 Julia Childová / Brožovaná
common.buy 16.96
TOP
Momofuku David Chang / Pevná
common.buy 29.63
Essentials of Classic Italian Cooking Marcella Hazan / Pevná
common.buy 33.42
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Pevná
common.buy 93.62
Falastin: A Cookbook Tara Wigley / Pevná
common.buy 27.59
Modernist Cuisine at Home Nathan Myhrvold / Pevná
common.buy 141.06
Jacques Pepin New Complete Techniques Jacques Pepin / Pevná
common.buy 36.79
Eleven Madison Park Daniel Humm / Pevná
common.buy 66.13

In this radical new approach to home cooking, science is used to explain whatgoes on in the kitchen. Unlike other food science books, this is a direct andpractical connection between the science and the cooking divided into 50 coreprinciples.

Informácie o knihe

Celý názov Science of Good Cooking
Jazyk Angličtina
Väzba Kniha - Pevná
Dátum vydania 2012
Počet strán 504
EAN 9781933615981
ISBN 1933615982
Libristo kód 02435940
Nakladateľstvo America's Test Kitchen
Váha 1856
Rozmery 231 x 271 x 33
Darujte túto knihu ešte dnes
Je to jednoduché
1 Pridajte knihu do košíka a vyberte možnosť doručiť ako darček 2 Obratom Vám zašleme poukaz 3 Knihu zašleme na adresu obdarovaného

Mohlo by vás tiež zaujímať


TOP
New Larousse Gastronomique Hamlyn / Pevná
common.buy 80.44
TOP VÝPREDAJ
The Drunken Botanist Amy Stewart / Pevná
common.buy 20.64
TOP
What to Drink with What You Eat Andrew Dornenburg / Pevná
common.buy 40.88
TOP
Gordon Ramsay's Ultimate Cookery Course Gordon Ramsay / Pevná
common.buy 28.51
TOP
Ratio Michael Ruhlman / Brožovaná
common.buy 11.13
TOP
White Heat 25 Marco Pierre White / Pevná
common.buy 37.40
TOP
Advanced Bread and Pastry Michel Suas / Pevná
common.buy 89.02
TOP
Bouchon Bakery T. Keller / Pevná
common.buy 50.90
Noma René Redzepi / Pevná
common.buy 52.94
Complete Bocuse Paul Bocuse / Pevná
common.buy 35.97
Bread Is Gold Massimo Bottura / Brožovaná
common.buy 35.67
PRIPRAVUJEME
Pierre Herme Pastries (Revised Edition) Pierre Herme / Pevná
common.buy 49.16
Tartine Book No. 3 Chad Robertson / Pevná
common.buy 30.04
Resilient Farm and Homestead Ben Falk / Brožovaná
common.buy 43.13

Prihlásenie

Prihláste sa k svojmu účtu. Ešte nemáte Libristo účet? Vytvorte si ho teraz!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získajte výhody Libristo účtu!

Vďaka Libristo účtu budete mať všetko pod kontrolou.

Vytvoriť Libristo účet