Doprava zadarmo s Packetou nad 59.99 €
Pošta 4.49 SPS 4.99 Packeta kurýr 4.99 Packeta 2.99 SPS Parcel Shop 2.99

Mastering the Art of French Cooking, Vol.1

Kniha Mastering the Art of French Cooking, Vol.1 Julia Child
Libristo kód: 04427469
Nakladateľstvo Penguin Books, november 2011
'This isn't just any cookery book. It is Mastering the Art of French Cooking, first published in 196... Celý popis
? points 35 b TOP TOP
14.08
Skladom u dodávateľa Odosielame do 4 dní

30 dní na vrátenie tovaru


Zákazníci tiež kúpili


TOP
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Pevná
common.buy 49.40
TOP
Le Cordon Bleu Pastry School Le Cordon Bleu / Pevná
common.buy 37.53
TOP
On Food and Cooking Harold McGee / Pevná
common.buy 38.84
TOP
New Larousse Gastronomique Hamlyn / Pevná
common.buy 80.30
TOP
Gordon Ramsay's Ultimate Cookery Course Gordon Ramsay / Pevná
common.buy 29.58
TOP
Under Pressure Thomas Keller / Pevná
common.buy 66.91
TOP
French Laundry Cookbook Thomas Keller / Pevná
common.buy 47.39
TOP
Mastering the Art of French Cooking, Vol.2 Julia Childová / Brožovaná
common.buy 17.20
TOP
Momofuku David Chang / Pevná
common.buy 29.17
Essentials of Classic Italian Cooking Marcella Hazan / Pevná
common.buy 33.40
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Pevná
common.buy 93.98

'This isn't just any cookery book. It is Mastering the Art of French Cooking, first published in 1961, and it's a book that is a statement, not of culinary intent, but of aspiration, a commitment to a certain sort of good life, a certain sort of world-view; a votive object implying taste and appetite and a little je ne sais quoi.

Julia Child was like Amelia Earhart, or Eleanor Roosevelt: she was a hero who'd gone out there and made a difference. Her books are a triumph, and also a trophy' A. A. Gill, The Times

Informácie o knihe

Celý názov Mastering the Art of French Cooking, Vol.1
Jazyk Angličtina
Väzba Kniha - Brožovaná
Dátum vydania 2011
Počet strán 784
EAN 9780241956465
ISBN 0241956463
Libristo kód 04427469
Nakladateľstvo Penguin Books
Váha 522
Rozmery 130 x 199 x 35
Darujte túto knihu ešte dnes
Je to jednoduché
1 Pridajte knihu do košíka a vyberte možnosť doručiť ako darček 2 Obratom Vám zašleme poukaz 3 Knihu zašleme na adresu obdarovaného

Mohlo by vás tiež zaujímať


TOP
The Noma Guide to Fermentation René Redzepi / Pevná
common.buy 35.01
TOP
The Art & Science of Foodpairing Peter Coucquyt / Pevná
common.buy 38.84
TOP
Kitchen Confidential Anthony Bourdain / Brožovaná
common.buy 13.37
TOP
From Crook to Cook Snoop Dogg / Pevná
common.buy 20.52
TOP
Little Tarts Meike Schaling / Pevná
common.buy 21.63
TOP
The Shadow of the Wind Carlos Ruiz Zafón / Brožovaná
common.buy 11.46
TOP
Ratio Michael Ruhlman / Brožovaná
common.buy 10.96
TOP
White Heat 25 Marco Pierre White / Pevná
common.buy 37.33
TOP
Advanced Bread and Pastry Michel Suas / Pevná
common.buy 87.64
TOP
Bouchon Bakery T. Keller / Pevná
common.buy 50.81
Noma René Redzepi / Pevná
common.buy 52.82
Joy of Cooking Irma S. Rombauer / Pevná
common.buy 32.80
Modernist Cuisine at Home Nathan Myhrvold / Pevná
common.buy 140.78
PRIPRAVUJEME
Pierre Herme Pastries (Revised Edition) Pierre Herme / Pevná
common.buy 48.40
Tartine Book No. 3 Chad Robertson / Pevná
common.buy 32.29

Prihlásenie

Prihláste sa k svojmu účtu. Ešte nemáte Libristo účet? Vytvorte si ho teraz!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získajte výhody Libristo účtu!

Vďaka Libristo účtu budete mať všetko pod kontrolou.

Vytvoriť Libristo účet