Doprava zadarmo s Packetou nad 59.99 €
Pošta 4.49 SPS 4.99 Packeta kurýr 4.99 Packeta 2.99 SPS Parcel Shop 2.99

The Flavor Matrix

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha The Flavor Matrix James Briscione
Libristo kód: 17112344
Nakladateľstvo Houghton Mifflin Harcourt, marec 2018
A revolutionary new guide to pairing ingredients, based on a famous chef's groundbreaking research i...
? points 83 b TOP TOP
33.26
Skladom u dodávateľa Odosielame za 3-5 dní

30 dní na vrátenie tovaru


Zákazníci tiež kúpili


TOP
Salt, Fat, Acid, Heat Samin Nosrat / Pevná
common.buy 35.28
TOP
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Pevná
common.buy 49.54
TOP
The Noma Guide to Fermentation René Redzepi / Pevná
common.buy 35.08
TOP
The Art & Science of Foodpairing Peter Coucquyt / Pevná
common.buy 43.07
TOP
Opera Patisserie Cedric Grolet / Pevná
common.buy 60.66
TOP
Le Cordon Bleu Pastry School Le Cordon Bleu / Pevná
common.buy 37.71
TOP
Liquid Intelligence Dave Arnold / Pevná
common.buy 34.37
TOP
On Food and Cooking Harold McGee / Pevná
common.buy 39.02
TOP
Flavour Thesaurus Niki Segnit / Pevná
common.buy 21.73
TOP
The Japanese Art of the Cocktail Masahiro Urushido / Pevná
common.buy 24.66
TOP
Fruit: The Art of Pastry Cedric Grolet / Pevná
common.buy 42.16
TOP VÝPREDAJ
Daring Greatly Brené Brown / Brožovaná
common.buy 10.81
TOP
Vegetarian Flavor Bible Karen Page / Pevná
common.buy 40.34
TOP
Knife Drop Author Nick DiGiovanni / Pevná
common.buy 27.70
TOP
Science of Spice Dr. Stuart Farrimond / Pevná
common.buy 22.34

A revolutionary new guide to pairing ingredients, based on a famous chef's groundbreaking research into the chemical basis of flavour.


Mohlo by vás tiež zaujímať


TOP
Wine Folly: Magnum Edition Madeline Puckette / Pevná
common.buy 29.92
TOP
A Brief History Of Time Stephen Hawking / Brožovaná
common.buy 14.45
TOP
Simple Yotam Ottolenghi / Pevná
common.buy 26.89
TOP
Meehan's Bartender Manual Jim Meehan / Pevná
common.buy 33.06
TOP
The Drunken Botanist Amy Stewart / Pevná
common.buy 20.72
TOP
Salt, Fat, Acid, Heat Samin Nosrat / Brožovaná
common.buy 19.51
TOP
Salumi Michael Ruhlman / Kniha
common.buy 40.44
TOP
Mastering the Art of French Cooking, Vol.1 Julia Child / Brožovaná
common.buy 14.25
TOP
Institut Paul Bocuse Gastronomique Institut Paul Bocuse / Pevná
common.buy 73.50
TOP
Elements of Dessert Francisco J Migoya / Pevná
common.buy 76.13
TOP
Chicken and Charcoal Matt Abergel / Pevná
common.buy 37.81
TOP
RHS Gardening Through the Year Ian Spence / Pevná
common.buy 21.73
TOP
Science and Cooking Pia M. Sorensen / Pevná
common.buy 32.55
PRIPRAVUJEME
Very Serious Cookbook: Contra Wildair Jeremiah Stone / Pevná
common.buy 48.32
Bread Is Gold Massimo Bottura / Brožovaná
common.buy 35.79

Prihlásenie

Prihláste sa k svojmu účtu. Ešte nemáte Libristo účet? Vytvorte si ho teraz!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získajte výhody Libristo účtu!

Vďaka Libristo účtu budete mať všetko pod kontrolou.

Vytvoriť Libristo účet