Doprava zadarmo s Packetou nad 59.99 €
Pošta 4.49 SPS 4.99 Packeta kurýr 4.99 Packeta 2.99 SPS Parcel Shop 2.99

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Kniha
Kniha Salumi Michael Ruhlman
Libristo kód: 01202125
Nakladateľstvo WW Norton & Co, október 2012
The authors behind Charcuterie delve into the world of drying and curing meat, offering 100 recipes... Celý popis
? points 93 b TOP TOP
37.60
Skladom u dodávateľa Odosielame za 14-18 dní

30 dní na vrátenie tovaru


Zákazníci tiež kúpili


TOP
The Silver Spoon Alberto Capatti / Pevná
common.buy 49.25
TOP
All Things Jerky Andy Lightbody / Brožovaná
common.buy 15.52
TOP
salumi d'Italia 2020 / Kniha
common.buy 23.19
TOP
Salami Gerhard Feiner / Brožovaná
common.buy 123.55
VÝPREDAJ
Velká kuchařka Čech a Moravy Roman Vaněk / Pevná
common.buy 23.80
Charcuterie Michael Ruhlman / Pevná
common.buy 37.19
Charcuterie Diary PETER J BOOTH / Pevná
common.buy 78.28
Professional Charcuterie John Kinsella / Pevná
common.buy 86.96
Charcuterie and French Pork Cookery Jane Grigson / Pevná
common.buy 16.55
Einmachen & Fermentieren Petra Casparek / Pevná
common.buy 15.52
Vorrat halten Hildegard Rust / Pevná
common.buy 24.01
Fleisch selbst trocknen Gerd Wolfgang Sievers / Pevná
common.buy 21.76

The authors behind Charcuterie delve into the world of drying and curing meat, offering 100 recipes and simplified techniques for making traditional Italian pork salumi--from pancetta, prosciutto and salami to guanicale, coppa and spalla. 35,000 first printing.

Informácie o knihe

Celý názov Salumi
Jazyk Angličtina
Väzba Kniha - Kniha
Dátum vydania 2012
Počet strán 288
EAN 9780393068597
ISBN 0393068595
Libristo kód 01202125
Nakladateľstvo WW Norton & Co
Váha 942
Rozmery 214 x 262 x 30
Darujte túto knihu ešte dnes
Je to jednoduché
1 Pridajte knihu do košíka a vyberte možnosť doručiť ako darček 2 Obratom Vám zašleme poukaz 3 Knihu zašleme na adresu obdarovaného

Mohlo by vás tiež zaujímať


TOP
Fourth Wing Rebecca Yarros / Brožovaná
common.buy 15.01
TOP
Five Nights at Freddy's: Survival Logbook Scott Cawthon / Pevná
common.buy 14.81
TOP
Mastering Pizza Marc Vetri / Pevná
common.buy 25.23
TOP
Haikyu!!, Vol. 1 Haruichi Furudate / Brožovaná
common.buy 9.90
TOP
Ratio Michael Ruhlman / Brožovaná
common.buy 11.13
TOP
Franklin Barbecue Collection Aaron Franklin / Brožovaná
common.buy 42.61
TOP
Home Production of Quality Meats and Sausages Stanley Marianski / Brožovaná
common.buy 30.14
VÝPREDAJ
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Pevná
common.buy 91.66
Contact High Vikki Tobak / Pevná
common.buy 35.86
Pate, Confit, Rillette Brian (SchoolCraft College) Polcyn / Pevná
common.buy 40.87
Curing & Smoking Steven Lamb / Pevná
common.buy 20.84
Recipes from an Italian Butcher collegium / Pevná
common.buy 36.17
Korean BBQ Bill Kim / Pevná
common.buy 22.99

Prihlásenie

Prihláste sa k svojmu účtu. Ešte nemáte Libristo účet? Vytvorte si ho teraz!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získajte výhody Libristo účtu!

Vďaka Libristo účtu budete mať všetko pod kontrolou.

Vytvoriť Libristo účet