Doprava zadarmo s Packetou nad 59.99 €
Pošta 4.49 SPS 4.99 Packeta kurýr 4.99 Packeta 2.99 SPS Parcel Shop 2.99

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Sauces James Peterson
Libristo kód: 15718769
Nakladateľstvo HarperCollins Publishers Inc, november 2017
The acclaimed authority on sauce making, completely updated and, for the first time, featuring inval...
? points 129 b TOP TOP
52.12
Skladom u dodávateľa v malom množstve Odosielame za 10-14 dní

30 dní na vrátenie tovaru


Zákazníci tiež kúpili


TOP
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Pevná
common.buy 49.26
TOP
On Food and Cooking Harold McGee / Pevná
common.buy 39.45
TOP
Eileen Ottessa Moshfegh / Brožovaná
common.buy 11.34
TOP
New Larousse Gastronomique Hamlyn / Pevná
common.buy 80.44
TOP
Vegetarian Flavor Bible Karen Page / Pevná
common.buy 40.26
TOP
Gordon Ramsay's Ultimate Cookery Course Gordon Ramsay / Pevná
common.buy 28.51
TOP
Under Pressure Thomas Keller / Pevná
common.buy 67.05
TOP
Koji Alchemy Rich Shih / Pevná
common.buy 30.15
TOP
Mastering the Art of French Cooking, Vol.1 Julia Child / Brožovaná
common.buy 14.10
TOP
French Laundry Cookbook Thomas Keller / Pevná
common.buy 47.01
TOP
Institut Paul Bocuse Gastronomique Institut Paul Bocuse / Pevná
common.buy 73.49
TOP
The Whole Fish Cookbook Josh Niland / Pevná
common.buy 33.21
TOP
Momofuku David Chang / Pevná
common.buy 29.63
Essentials of Classic Italian Cooking Marcella Hazan / Pevná
common.buy 33.42

The acclaimed authority on sauce making, completely updated and, for the first time, featuring invaluable step-by-step color photographs. Every good cook knows that a great sauce is one of the easiest ways to make an exemplary dish. Sinc

Informácie o knihe

Celý názov Sauces
Jazyk Angličtina
Väzba Kniha - Pevná
Dátum vydania 2017
Počet strán 688
EAN 9780544819825
ISBN 0544819829
Libristo kód 15718769
Váha 2258
Rozmery 211 x 257 x 42
Darujte túto knihu ešte dnes
Je to jednoduché
1 Pridajte knihu do košíka a vyberte možnosť doručiť ako darček 2 Obratom Vám zašleme poukaz 3 Knihu zašleme na adresu obdarovaného

Mohlo by vás tiež zaujímať


TOP
The Noma Guide to Fermentation René Redzepi / Pevná
common.buy 35.05
TOP
Le Cordon Bleu Pastry School Le Cordon Bleu / Pevná
common.buy 38.12
TOP VÝPREDAJ
The Flavor Matrix James Briscione / Pevná
common.buy 32.50
TOP
Flour Water Salt Yeast Ken Forkish / Pevná
common.buy 31.68
TOP
Breakfast, The Cookbook Emily Elyse Miller / Pevná
common.buy 41.19
TOP
Ratio Michael Ruhlman / Brožovaná
common.buy 11.13
TOP
The Gay Science (the Joyful Wisdom) Friedrich Wilhelm Nietzsche / Brožovaná
common.buy 13.28
TOP
White Heat 25 Marco Pierre White / Pevná
common.buy 37.40
TOP
Modernist Pizza Francisco Migoya / Pevná
common.buy 411.94
TOP
Bouchon Bakery T. Keller / Pevná
common.buy 50.90
TOP
On the Genealogy of Morals Friedrich Nietzsche / Brožovaná
common.buy 11.13
Mastering Pasta David Joachim / Pevná
common.buy 25.14
Modernist Cuisine at Home Nathan Myhrvold / Pevná
common.buy 141.06
Pate, Confit, Rillette Brian (SchoolCraft College) Polcyn / Pevná
common.buy 40.88
Jacques Pepin New Complete Techniques Jacques Pepin / Pevná
common.buy 36.79

Prihlásenie

Prihláste sa k svojmu účtu. Ešte nemáte Libristo účet? Vytvorte si ho teraz!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získajte výhody Libristo účtu!

Vďaka Libristo účtu budete mať všetko pod kontrolou.

Vytvoriť Libristo účet