Doprava zadarmo s Packetou nad 59.99 €
Pošta 4.49 SPS 4.99 Packeta kurýr 4.99 Packeta 2.99 SPS Parcel Shop 2.99

French Chef Handbook

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha French Chef Handbook Michel Maincent-Morel
Libristo kód: 32691017
Nakladateľstvo BPI, november 2020
The book that revolutionized the learning of cooking by offering solid techniques to beginners--a be...
? points 251 b
101.48
Skladom u dodávateľa Odosielame za 9-13 dní

30 dní na vrátenie tovaru


Zákazníci tiež kúpili


TOP
Le Cordon Bleu Pastry School Le Cordon Bleu / Pevná
common.buy 38.11
TOP
Mastering Pizza Marc Vetri / Pevná
common.buy 24.62
TOP
Fruit: The Art of Pastry Cedric Grolet / Pevná
common.buy 41.89
TOP
French Patisserie Ecole Ferrandi / Pevná
common.buy 50.68
TOP
Canapes Eric Treuille / Brožovaná
common.buy 20.84
TOP
Le Guide Culinaire A. Escoffier / Pevná
common.buy 57.63
TOP
Institut Paul Bocuse Gastronomique Institut Paul Bocuse / Pevná
common.buy 73.47
TOP
Eleven Madison Park: The Next Chapter Daniel Humm / Pevná
common.buy 72.04
TOP
The Whole Fish Cookbook Josh Niland / Pevná
common.buy 33.21
TOP
Pierre Hermé Macaron Pierre Hermé / Pevná
common.buy 48.13
TOP
NoMad Cookbook Daniel Humm / Pevná
common.buy 88.90
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Pevná
common.buy 93.61
The Art of French Pastry Jacquy Pfeiffer / Pevná
common.buy 37.60

The book that revolutionized the learning of cooking by offering solid techniques to beginners--a bestseller in the French chef community, now in English The acclaimed La Cuisine de R f rence is now available in its internationa

Informácie o knihe

Celý názov French Chef Handbook
Jazyk Angličtina
Väzba Kniha - Pevná
Dátum vydania 2020
Počet strán 1208
EAN 9782857086956
ISBN 2857086954
Libristo kód 32691017
Nakladateľstvo BPI
Váha 3726
Rozmery 362 x 279 x 59
Darujte túto knihu ešte dnes
Je to jednoduché
1 Pridajte knihu do košíka a vyberte možnosť doručiť ako darček 2 Obratom Vám zašleme poukaz 3 Knihu zašleme na adresu obdarovaného

Mohlo by vás tiež zaujímať


TOP
Opera Patisserie Cedric Grolet / Pevná
common.buy 48.33
TOP
On Food and Cooking Harold McGee / Pevná
common.buy 39.44
TOP
Complete Robuchon Joel Robuchon / Pevná
common.buy 27.38
TOP
Flour Water Salt Yeast Ken Forkish / Pevná
common.buy 31.67
TOP
Fruits and Nuts FERRANDI Paris / Pevná
common.buy 27.28
TOP
Chocolate Ferrandi Paris / Pevná
common.buy 26.77
TOP
My Kitchen Table: 100 Pasta Recipes Antonio Carluccio / Brožovaná
common.buy 14.40
TOP
Pastry Chef Handbook: La Patisserie de Reference Jean Michel Truchelut / Pevná
common.buy 94.63
Mastering Pasta David Joachim / Pevná
common.buy 25.13
Mastering Bread Marc Vetri / Pevná
common.buy 27.38
Fundamental Techniques of Classic Pastry Arts French Culinary Institute / Pevná
common.buy 80.73
PRIPRAVUJEME
Sushi Master Nick Sakagami / Pevná
common.buy 21.15
I Love Pink! Frances Gilbert / Brožovaná
common.buy 7.14
Step into Reading Bravest Dog Ever Natalie Standiford / Brožovaná
common.buy 6.33

Prihlásenie

Prihláste sa k svojmu účtu. Ešte nemáte Libristo účet? Vytvorte si ho teraz!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získajte výhody Libristo účtu!

Vďaka Libristo účtu budete mať všetko pod kontrolou.

Vytvoriť Libristo účet