Doprava zadarmo s Packetou nad 59.99 €
Pošta 4.49 SPS 4.99 Packeta kurýr 4.99 Packeta 2.99 SPS Parcel Shop 2.99

Science of Cooking

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Science of Cooking DK
Libristo kód: 15974977
Nakladateľstvo DK Publishing (Dorling Kindersley), september 2017
Get answers to all your cooking science questions, and cook tastier, more nutritious food using fund... Celý popis
? points 73 b
29.56
Skladom u dodávateľa v malom množstve Odosielame za 12-17 dní

30 dní na vrátenie tovaru


Zákazníci tiež kúpili


TOP
Science of Spice Dr. Stuart Farrimond / Pevná
common.buy 22.68
TOP
On Food and Cooking Harold McGee / Pevná
common.buy 39.62

Get answers to all your cooking science questions, and cook tastier, more nutritious food using fundamental principles, practical advice, and step-by-step techniques.Where does the heat come from in a chili pepper? Why is wild salmon darker than

Informácie o knihe

Celý názov Science of Cooking
Autor DK
Jazyk Angličtina
Väzba Kniha - Pevná
Dátum vydania 2017
Počet strán 256
EAN 9781465463692
ISBN 1465463690
Libristo kód 15974977
Váha 11
Rozmery 262 x 217 x 28
Darujte túto knihu ešte dnes
Je to jednoduché
1 Pridajte knihu do košíka a vyberte možnosť doručiť ako darček 2 Obratom Vám zašleme poukaz 3 Knihu zašleme na adresu obdarovaného

Mohlo by vás tiež zaujímať


TOP VÝPREDAJ
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Pevná
common.buy 49.28
TOP
Bleach Box Set 3 Tite Kubo / Brožovaná
common.buy 170.95
TOP
Salt, Fat, Acid, Heat Samin Nosrat / Pevná
common.buy 37.26
TOP
Daisy Jones and The Six Taylor Jenkins Reid / Brožovaná
common.buy 10.16
TOP
The Flavor Matrix James Briscione / Pevná
common.buy 33.46
TOP
Science of Cooking Stuart Farrimond / Pevná
common.buy 22.68
TOP
Science in the Kitchen and the Art of Eating Well Pelegrino Artusi / Brožovaná
common.buy 65.81
TOP
BIG. Hot to Cold. An Odyssey of Architectural Adaptation Bjarke Ingles Ingles / Brožovaná
common.buy 44.86
TOP
Mercury and Me JIM HUTTON / Brožovaná
common.buy 13.24
TOP
Cooking for Geeks, 2e Jeff Potter / Brožovaná
common.buy 36.65
VÝPREDAJ
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Pevná
common.buy 91.68
French Chef Handbook Michel Maincent-Morel / Pevná
common.buy 101.95
Modernist Bread:The Art and Science Nathan Myhrvold / Pevná
common.buy 498.90
What Mummy Makes Rebecca Wilson / Pevná
common.buy 15.29

Prihlásenie

Prihláste sa k svojmu účtu. Ešte nemáte Libristo účet? Vytvorte si ho teraz!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získajte výhody Libristo účtu!

Vďaka Libristo účtu budete mať všetko pod kontrolou.

Vytvoriť Libristo účet