Doprava zadarmo s Packetou nad 59.99 €
Pošta 4.49 SPS 4.99 Packeta kurýr 4.99 Packeta 2.99 SPS Parcel Shop 2.99

Culinary Reactions

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Brožovaná
Kniha Culinary Reactions Simon Quellen Field
Libristo kód: 02822195
Nakladateľstvo CHICAGO REVIEW PR, október 2011
Exploring the scientific principles behind everyday recipes, this informative blend of lab book and... Celý popis
? points 38 b
15.35
Skladom u dodávateľa v malom množstve Odosielame za 12-17 dní

30 dní na vrátenie tovaru


Zákazníci tiež kúpili


TOP VÝPREDAJ
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Pevná
common.buy 49.25
TOP
The Flavor Matrix James Briscione / Pevná
common.buy 32.45
TOP
Science of Cooking Stuart Farrimond / Pevná
common.buy 21.90
TOP
Blue Truth David Deida / Brožovaná
common.buy 15.76
Food Presentation Secrets Cara Hobday / Pevná
common.buy 25.18

Exploring the scientific principles behind everyday recipes, this informative blend of lab book and cookbook reveals that cooks are actually chemists. Following or modifying recipes is shown to be an experiment with acids and bases, emulsions and suspensions, gels and foams. This easy-to-follow primer includes recipes that demonstrate the scientific concepts, such as Whipped Creamsicle Topping (a foam), Cherry Dream Cheese (a protein gel), and Lemonade with Chameleon Eggs (an acid indicator). Also included in this fun, fact-filled companion are answers to various culinary curiosities, such as "How does altering the ratio of flour, sugar, yeast, salt, butter, and water affect how high bread rises? "and" Why is whipped cream made with nitrous oxide rather than the more common carbon dioxide?"

Informácie o knihe

Celý názov Culinary Reactions
Jazyk Angličtina
Väzba Kniha - Brožovaná
Dátum vydania 2011
Počet strán 288
EAN 9781569767061
ISBN 1569767068
Libristo kód 02822195
Nakladateľstvo CHICAGO REVIEW PR
Váha 426
Rozmery 150 x 229 x 20
Darujte túto knihu ešte dnes
Je to jednoduché
1 Pridajte knihu do košíka a vyberte možnosť doručiť ako darček 2 Obratom Vám zašleme poukaz 3 Knihu zašleme na adresu obdarovaného

Mohlo by vás tiež zaujímať


TOP
Super Mario: The Big Coloring Book (Nintendo) Random House / Brožovaná
common.buy 6.75
TOP
Necronomnomnom Mike Slater / Pevná
common.buy 26.10
TOP
Molecular Gastronomy H This / Brožovaná
common.buy 17.50
TOP
Larousse Gastronomique Librairie Larousse / Pevná
common.buy 93.59
TOP
Science and Cooking Pia M. Sorensen / Pevná
common.buy 32.56
Modernist Cuisine at Home Nathan Myhrvold / Pevná
common.buy 141.01
Introduction to Perfumery David Williams / Pevná
common.buy 97.79
Secret Of The Vajra World Reginald A. Ray / Brožovaná
common.buy 38.80
Ruffage Abra Berens / Pevná
common.buy 25.49
Modernist Cuisine Nathan Myhrvold / Pevná
common.buy 599.79

Prihlásenie

Prihláste sa k svojmu účtu. Ešte nemáte Libristo účet? Vytvorte si ho teraz!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získajte výhody Libristo účtu!

Vďaka Libristo účtu budete mať všetko pod kontrolou.

Vytvoriť Libristo účet