Doprava zadarmo s Packetou nad 59.99 €
Pošta 4.49 SPS 4.99 Kuriér GLS 3.99 Zberné miesto GLS 2.99 Packeta kurýr 4.99 Packeta 2.99 SPS Parcel Shop 2.99

Technológia pre 2. ročník učebného odboru kuchár

Jazyk SlovenčinaSlovenčina
Kniha Brožovaná
Kniha Technológia pre 2. ročník učebného odboru kuchár autorov Kolektív
Libristo kód: 37351226
Nakladateľstvo Expol pedagogika, november 2019
Cieľom učebnice je rozšíriť vedomosti žiakov z technológie prípravy pokrmov: bezmäsitých jedál, jedn... Celý popis
VÝPREDAJ VÝPREDAJ
24.08
Skladom v malom množstve Odosielame do 24 hodín

30 dní na vrátenie tovaru


Zákazníci tiež kúpili


VÝPREDAJ
Technológia pre 3. ročník učebného odboru kuchár autorov Kolektív / Brožovaná
common.buy 20.48
Administratíva a korešpondencia pre 1. ročník Judita Sehnalová / Brožovaná
common.buy 26.14
VÝPREDAJ
Technológia pre 1. ročník učebného odboru kuchár kolektív autorov / Brožovaná
common.buy 23.16
Slovensko - ukrajinská konverzácia neuvedený autor / Brožovaná
common.buy 4.93

Cieľom učebnice je rozšíriť vedomosti žiakov z technológie prípravy pokrmov: bezmäsitých jedál, jednoduchých múčnych jedál a jedál z hovädzieho, teľacieho, bravčového mäsa, mäsa jatočných zvierat a z mletého mäsa. V kapitolách o technológii prípravy pokrmov z mäsa sú uvedené charakteristiky a požiadavky na mäso, rozdelenie mäsa a jeho použitie z kuchynského hľadiska, vysvetlené sú tepelné úpravy pokrmov.

Informácie o knihe

Celý názov Technológia pre 2. ročník učebného odboru kuchár
Jazyk Slovenčina
Väzba Kniha - Brožovaná
Dátum vydania 2019
Počet strán 96
EAN 9788080915971
ISBN 978-80-8091-597-1
Libristo kód 37351226
Nakladateľstvo Expol pedagogika
Váha 276
Rozmery 214 x 298 x 7
Darujte túto knihu ešte dnes
Je to jednoduché
1 Pridajte knihu do košíka a vyberte možnosť doručiť ako darček 2 Obratom Vám zašleme poukaz 3 Knihu zašleme na adresu obdarovaného

Mohlo by vás tiež zaujímať


TOP
Základy elektrotechniky Jiří Vlček / Brožovaná
common.buy 9.67
TOP
Elektrotechnika I Antonín Blahovec / Brožovaná
common.buy 14.30
Nebojácny vojvoda Scarlett Scott / Pevná
common.buy 13.17
Technológia pre 3. ročník učebného odboru pekár Gabriela Dubová / Brožovaná
common.buy 27.07
Nové receptúry a technológia pokrmov Konrád Kendík / Pevná
common.buy 47.56
VÝPREDAJ
Šperky z korálikov v tvare motýlika Heike Delhez / Brožovaná
common.buy 1.43
Technológia pre 2. ročník učebného odboru cukrár 2 Gabriela Sládečková / Brožovaná
common.buy 27.07
Administratíva a korešpondencia pre 2. ročník Helena Ďurišová / Brožovaná
common.buy 26.14
Základy elektrotechniky - cvičení Karel Malý / Brožovaná
common.buy 7.51
Suroviny pre 3. ročník učebného odboru cukrár Gabriela Dubová / Brožovaná
common.buy 29.03

Prihlásenie

Prihláste sa k svojmu účtu. Ešte nemáte Libristo účet? Vytvorte si ho teraz!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získajte výhody Libristo účtu!

Vďaka Libristo účtu budete mať všetko pod kontrolou.

Vytvoriť Libristo účet