Doprava zadarmo s Packetou nad 59.99 €
Pošta 4.49 SPS 4.99 Packeta kurýr 4.99 Packeta 2.99 SPS Parcel Shop 2.99

Technológia pre 1. ročník učebného odboru kuchár

Jazyk SlovenčinaSlovenčina
Kniha Brožovaná
Kniha Technológia pre 1. ročník učebného odboru kuchár kolektív autorov
Libristo kód: 12871180
Nakladateľstvo Expol pedagogika, november 2013
U?ebnica Technol?gia 1 kuch?r poskytuje z?kladn? a spr?vne z?sady pri predbe?nej ?prave surov?n, tep... Celý popis
VÝPREDAJ VÝPREDAJ
23.04
Skladom v malom množstve Odosielame do 24 hodín

30 dní na vrátenie tovaru


Zákazníci tiež kúpili


Administratíva a korešpondencia pre 1. ročník Judita Sehnalová / Brožovaná
common.buy 26.01
VÝPREDAJ
Technológia pre 3. ročník učebného odboru kuchár autorov Kolektív / Brožovaná
common.buy 20.48
Nabijak Alice Clayton / Pevná
common.buy 10.23
Technológia pre 2. ročník učebného odboru cukrár 2 Gabriela Sládečková / Brožovaná
common.buy 26.93
Slovensko - ukrajinská konverzácia neuvedený autor / Brožovaná
common.buy 4.91
Technológia pre 2. ročník učebného odboru cukrár 1 Gabriela Sládečková / Brožovaná
common.buy 26.93
VÝPREDAJ
Technológia pre 2. ročník učebného odboru kuchár autorov Kolektív / Brožovaná
common.buy 23.96

U?ebnica Technol?gia 1 kuch?r poskytuje z?kladn? a spr?vne z?sady pri predbe?nej ?prave surov?n, tepeln?ch ?prav potrav?n a pr?prave jed?l, ako s? polievky, pr?lohy a doplnky k jedl?m, om??ky. V u?ebnici je tie? spracovan? problematika normovania a kalkul?cie tepl?ch jed?l. Ka?d? tematick? celok obsahuje okrem teoretick?ch poznatkov recept?ry pr?pravy jed?l doplnen? o zabudnut? recept?ry star?ch majstrov.

Informácie o knihe

Celý názov Technológia pre 1. ročník učebného odboru kuchár
Jazyk Slovenčina
Väzba Kniha - Brožovaná
Dátum vydania 2014
Počet strán 88
EAN 9788080913496
ISBN 978-80-8091-349-6
Libristo kód 12871180
Nakladateľstvo Expol pedagogika
Váha 253
Rozmery 212 x 298 x 7
Darujte túto knihu ešte dnes
Je to jednoduché
1 Pridajte knihu do košíka a vyberte možnosť doručiť ako darček 2 Obratom Vám zašleme poukaz 3 Knihu zašleme na adresu obdarovaného

Mohlo by vás tiež zaujímať


EKG pre záchranárov nekardiológov Táňa Bulíková / Brožovaná
common.buy 10.13
Technologie přípravy pokrmů 1 Hana Sedláčková / Brožovaná
common.buy 8.90
Matematické minutovky 1. ročník / 1. díl Josef Molnár; Hana Mikulenková / Brožovaná
common.buy 1.63
VÝPREDAJ
Matematika 3 pre gymnáziá a stredné školy Mária Dományová / Brožovaná
common.buy 5.32
Technológia pre 3. ročník učebného odboru pekár Gabriela Dubová / Brožovaná
common.buy 26.93
Na smrť II Jozef Karika / Pevná
common.buy 11.97
Technologie v kostce Libuše Vodochodská / Brožovaná
common.buy 5.01
Nové receptúry a technológia pokrmov Konrád Kendík / Pevná
common.buy 47.31
Marketing neziskových organizácií, športu a kultúry Mária Tajtáková / Brožovaná
common.buy 11.77
Gastronomie Miroslav Fišera / Pevná
common.buy 13.31
VÝPREDAJ
Výživa v kostce Stanislav Hrubý / Kniha
common.buy 3.47
VÝPREDAJ
Ekonomika pre 1. ročník študijného odboru technické a informatické služby Ondrej Mokos ml. a kolektív autorov / Brožovaná
common.buy 10.64
Administratíva a korešpondencia pre 2. ročník Helena Ďurišová / Brožovaná
common.buy 26.01
Technológia pre 4. ročník operátor Jarmila Počarovská Marta / Brožovaná
common.buy 26.93

Prihlásenie

Prihláste sa k svojmu účtu. Ešte nemáte Libristo účet? Vytvorte si ho teraz!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získajte výhody Libristo účtu!

Vďaka Libristo účtu budete mať všetko pod kontrolou.

Vytvoriť Libristo účet