Doprava zadarmo s Packetou nad 59.99 €
Pošta 4.49 SPS 4.99 Kuriér GLS 3.99 Zberné miesto GLS 2.99 Packeta kurýr 4.99 Packeta 2.99 SPS Parcel Shop 2.99

Technológia pre 3. ročník učebného odboru cukrár

Jazyk SlovenčinaSlovenčina
Kniha Brožovaná
Kniha Technológia pre 3. ročník učebného odboru cukrár Gabriela Sládečková
Libristo kód: 02078318
Nakladateľstvo Expol pedagogika, september 2009
Obsahom technológie tretieho ročníka odboru cukrár je ozdoba a príprava hmôt, špeciálne výrobky, kys... Celý popis
? points 69 b
28.00
Skladom u dodávateľa Odosielame za 4-9 dní

30 dní na vrátenie tovaru


Zákazníci tiež kúpili


Obsahom technológie tretieho ročníka odboru cukrár je ozdoba a príprava hmôt, špeciálne výrobky, kysnuté cesto, reštauračné múčniky, zmrzliny, oblátky, diétne cukrárske výrobky, hodnotenie kvality cukrárskych výrobkov, balenie, skladovanie a preprava polotovarov a výrobkov, výrobno-technická evidencia.

Informácie o knihe

Celý názov Technológia pre 3. ročník učebného odboru cukrár
Jazyk Slovenčina
Väzba Kniha - Brožovaná
Dátum vydania 2009
Počet strán 168
EAN 9788080911621
ISBN 978-80-8091-162-1
Libristo kód 02078318
Nakladateľstvo Expol pedagogika
Váha 450
Rozmery 214 x 301 x 13
Darujte túto knihu ešte dnes
Je to jednoduché
1 Pridajte knihu do košíka a vyberte možnosť doručiť ako darček 2 Obratom Vám zašleme poukaz 3 Knihu zašleme na adresu obdarovaného

Mohlo by vás tiež zaujímať


TOP
Cukrářská technologie Alena Půlpánová / Pevná
common.buy 12.86
TOP
Lulus cukrárka Lucia Gažová / Pevná
common.buy 8.54
Technológia pre 2. ročník učebného odboru cukrár 1 Gabriela Sládečková / Brožovaná
common.buy 27.07
Ketamine Kenji Hashimoto / Pevná
common.buy 201.19

Prihlásenie

Prihláste sa k svojmu účtu. Ešte nemáte Libristo účet? Vytvorte si ho teraz!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získajte výhody Libristo účtu!

Vďaka Libristo účtu budete mať všetko pod kontrolou.

Vytvoriť Libristo účet