Doprava zadarmo s Packetou nad 59.99 €
Pošta 4.49 SPS 4.99 Packeta kurýr 4.99 Packeta 2.99 SPS Parcel Shop 2.99

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Le Marais Mark Hennessey
Libristo kód: 10012776
Nakladateľstvo Gefen Publishing House, január 2016
Where else would a non-Jewish Portuguese immigrant open a French bistro, hire an Irish-Italian Catho... Celý popis
? points 86 b
34.70
50 % šanca Prehľadáme celý svet Kedy knihu dostanem?

30 dní na vrátenie tovaru


Zákazníci tiež kúpili


TOP
Le Cordon Bleu Pastry School Le Cordon Bleu / Pevná
common.buy 38.29
TOP
Mastering Pizza Marc Vetri / Pevná
common.buy 24.63
TOP
Eleven Madison Park: The Next Chapter Daniel Humm / Pevná
common.buy 71.66
TOP
French Patisserie Ecole Ferrandi / Pevná
common.buy 50.92
TOP
NoMad Cookbook Daniel Humm / Pevná
common.buy 92.50
TOP PRIPRAVUJEME
Pierre Herme Pastries (Revised Edition) Pierre Herme / Pevná
common.buy 49.38
TOP
Mastering Bread Marc Vetri / Pevná
common.buy 27.30
Silver Spoon Classic Phaidon / Pevná
common.buy 49.48
Mastering Pasta David Joachim / Pevná
common.buy 25.15
Recipes from an Italian Butcher collegium / Pevná
common.buy 36.34
Fundamental Techniques of Classic Pastry Arts French Culinary Institute / Pevná
common.buy 81.11
Naples and the Amalfi Coast The Silver Spoon Kitchen / Pevná
common.buy 39.62
The Art of French Pastry Jacquy Pfeiffer / Pevná
common.buy 37.78
Missoni Family Cookbook Francesco Maccapani Missoni / Pevná
common.buy 73.20

Where else would a non-Jewish Portuguese immigrant open a French bistro, hire an Irish-Italian Catholic as its executive chef, and create one of the finest and most successful kosher restaurants in the United States? As Hadassah and Joe Lieberman put it in their foreword to the Le Marais cookbook, this is a classic New York story.

Darujte túto knihu ešte dnes
Je to jednoduché
1 Pridajte knihu do košíka a vyberte možnosť doručiť ako darček 2 Obratom Vám zašleme poukaz 3 Knihu zašleme na adresu obdarovaného

Mohlo by vás tiež zaujímať


TOP
Fruit: The Art of Pastry Cedric Grolet / Pevná
common.buy 41.98
TOP
Institut Paul Bocuse Gastronomique Institut Paul Bocuse / Pevná
common.buy 73.40
TOP
Opera Patisserie Cedric Grolet / Pevná
common.buy 48.56
TOP
My Kitchen Table: 100 Pasta Recipes Antonio Carluccio / Brožovaná
common.buy 14.47
TOP
Complete Robuchon Joel Robuchon / Pevná
common.buy 27.51
TOP
Chocolate Ferrandi Paris / Pevná
common.buy 26.69
VÝPREDAJ
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Pevná
common.buy 91.68
Fruits and Nuts FERRANDI Paris / Pevná
common.buy 27.40
VÝPREDAJ
French Pastries and Desserts by Lenotre Teams of Chefs at Lenotre / Pevná
common.buy 26.28
Modern French Pastry Cheryl Wakerhauser / Pevná
common.buy 21.76
Nobu: The Cookbook Nobuyuki Matsuhisa / Pevná
common.buy 36.13
PRIPRAVUJEME
Sushi Master Nick Sakagami / Pevná
common.buy 21.24
Mozza Cookbook Nancy Silverton / Pevná
common.buy 32.33
Tokyo New Wave Andrea Fazzari / Pevná
common.buy 32.74

Prihlásenie

Prihláste sa k svojmu účtu. Ešte nemáte Libristo účet? Vytvorte si ho teraz!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získajte výhody Libristo účtu!

Vďaka Libristo účtu budete mať všetko pod kontrolou.

Vytvoriť Libristo účet