Doprava zadarmo s Packetou nad 59.99 €
Pošta 4.49 SPS 4.99 Kuriér GLS 3.99 Zberné miesto GLS 2.99 Packeta kurýr 4.99 Packeta 2.99 SPS Parcel Shop 2.99

Work in Progress, A Journal

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Work in Progress, A Journal REN  REDZEPI
Libristo kód: 19428091
Nakladateľstvo Phaidon Press Ltd, január 2019
The world-famous chef Rene Redzepi's intimate first-hand account of a year in the life of his renown... Celý popis
? points 59 b
23.72
Skladom u dodávateľa Odosielame za 3-5 dní

30 dní na vrátenie tovaru


Zákazníci tiež kúpili


TOP
The Noma Guide to Fermentation René Redzepi / Pevná
common.buy 35.07
TOP
Mezze Cookbook Salma Hage / Pevná
common.buy 34.36
TOP
Chineasy (TM) Workbook ShaoLan / Brožovaná
common.buy 12.98
TOP VÝPREDAJ
Simple Yotam Ottolenghi / Pevná
common.buy 28.32
TOP
Japan, The Cookbook Nancy Singleton Hachisu / Pevná
common.buy 47.24
TOP
Ceviche Martin Morales / Pevná
common.buy 32.93
Breakfast, The Cookbook Emily Elyse Miller / Pevná
common.buy 37.94
The Silver Spoon The Silver Spoon Kitchen / Pevná
common.buy 50.42
Project Smoke Steven Raichlen / Brožovaná
common.buy 21.57
Ottolenghi: The Cookbook Yotam Ottolenghi / Pevná
common.buy 29.65
In the Charcuterie Taylor Boetticher / Pevná
common.buy 35.38
Arabesque Table Reem Kassis / Pevná
common.buy 29.96
Art of the Restaurateur Nicholas Lander / Pevná
common.buy 34.15
Celler de Can Roca Joan Roca / Pevná
common.buy 30.57
Tu Casa Mi Casa Enrique Olvera / Brožovaná
common.buy 33.64

The world-famous chef Rene Redzepi's intimate first-hand account of a year in the life of his renowned restaurant, Noma A Journal is a highly personal document of the creative processes at Noma and the challenges faced by its chefs over a twelve-month period in an unspecified year of the restaurant's history. After a month of vacation, Redzepi made a resolution to keep this journal and to dedicate a year to the creativity and well-being at Noma. The result is an unusually candid, and often witty, insight into the inner workings of one of the most creative minds in the food industry today. From the publisher of Noma: Time and Place in Nordic Cuisine and A Work in Progress, in which A Journal was originally featured.

Informácie o knihe

Celý názov Work in Progress, A Journal
Autor REN REDZEPI
Jazyk Angličtina
Väzba Kniha - Pevná
Dátum vydania 2019
Počet strán 224
EAN 9780714877549
ISBN 9780714877549
Libristo kód 19428091
Nakladateľstvo Phaidon Press Ltd
Váha 628
Rozmery 160 x 222 x 24
Darujte túto knihu ešte dnes
Je to jednoduché
1 Pridajte knihu do košíka a vyberte možnosť doručiť ako darček 2 Obratom Vám zašleme poukaz 3 Knihu zašleme na adresu obdarovaného

Mohlo by vás tiež zaujímať


TOP
The Silver Spoon Alberto Capatti / Pevná
common.buy 49.29
TOP
Nightwing Vol. 2 Bruno Redondo / Pevná
common.buy 20.55
TOP
Kinfolk Table Nathan Williams / Pevná
common.buy 32.41
TOP
Elements of Dessert Francisco J Migoya / Pevná
common.buy 76.09
TOP
Noma René Redzepi / Pevná
common.buy 52.97
Momofuku David Chang / Pevná
common.buy 27.81
Good Services Lou Downe / Brožovaná
common.buy 19.93
Tarts Frederic Anton / Pevná
common.buy 16.15
Greece: The Cookbook Vefa Alexiadou / Pevná
common.buy 45.40
India Pushpesh Pant / Pevná
common.buy 44.28
wagamama Feed Your Soul Wagamama Ltd / Pevná
common.buy 24.13
Study Guide to accompany Baking and Pastry: Mastering the Art and Craft 3rd Edition The Culinary Institute of America (CIA) / Brožovaná
common.buy 44.69
Quay Peter Gilmore / Pevná
common.buy 43.66
Geopolitics: A Very Short Introduction Klaus Dodds / Brožovaná
common.buy 9.91

Prihlásenie

Prihláste sa k svojmu účtu. Ešte nemáte Libristo účet? Vytvorte si ho teraz!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získajte výhody Libristo účtu!

Vďaka Libristo účtu budete mať všetko pod kontrolou.

Vytvoriť Libristo účet