Doprava zadarmo s Packetou nad 59.99 €
Pošta 4.49 SPS 4.99 Kuriér GLS 3.99 Zberné miesto GLS 2.99 Packeta kurýr 4.99 Packeta 2.99 SPS Parcel Shop 2.99

Japanese Kitchen Knives: Essential Techniques And Recipes

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Japanese Kitchen Knives: Essential Techniques And Recipes Yasuo Konishi Nozaki
Libristo kód: 02734415
Nakladateľstvo Kodansha America, Inc, január 2013
Sales of Japanese kitchen knives are booming in the U.S. But how many people have the skills to use... Celý popis
? points 61 b
24.74
Skladom u dodávateľa v malom množstve Odosielame za 10-15 dní

30 dní na vrátenie tovaru


Zákazníci tiež kúpili


Sous Vide at Home Lisa Q. Fetterman / Pevná
common.buy 34.36
Randall Knives Robert E. Hunt / Brožovaná
common.buy 27.09

Sales of Japanese kitchen knives are booming in the U.S. But how many people have the skills to use these superbly-crafted tools to full advantage? Now, internationally renowned chef Hiromitsu Nozaki shares his expertise and insights in a book that will help anyone who owns a Japanese knife to maximize its performance. In Japanese Kitchen Knives, Nozaki teaches the reader how to use usuba, deba and yanagiba, the three main traditional Japanese knives. He explains many essential techniques, such as the importance of understanding blade angle and point of force, and

Informácie o knihe

Celý názov Japanese Kitchen Knives: Essential Techniques And Recipes
Jazyk Angličtina
Väzba Kniha - Pevná
Dátum vydania 2013
Počet strán 160
EAN 9781568364902
ISBN 1568364903
Libristo kód 02734415
Nakladateľstvo Kodansha America, Inc
Váha 732
Rozmery 192 x 259 x 16
Darujte túto knihu ešte dnes
Je to jednoduché
1 Pridajte knihu do košíka a vyberte možnosť doručiť ako darček 2 Obratom Vám zašleme poukaz 3 Knihu zašleme na adresu obdarovaného

Mohlo by vás tiež zaujímať


TOP VÝPREDAJ
My Fault Mercedes Ron / Brožovaná
common.buy 11.34
TOP
The Flavor Matrix James Briscione / Pevná
common.buy 32.52
TOP
I Would Leave Me If I Could Halsey / Pevná
common.buy 17.99
TOP
The Art & Science of Foodpairing Peter Coucquyt / Pevná
common.buy 38.76
TOP
The 1000 Dot-to-Dot Book: Masterpieces Thomas Pavitte / Brožovaná
common.buy 12.78
TOP
In the Lives of Puppets / Brožovaná
common.buy 15.13
TOP
Visual Thinking Willemien Brand / Brožovaná
common.buy 21.67
TOP
Pitmaster Andy Husbands / Pevná
common.buy 21.67
Modern Guide to Knifemaking Laura Zerra / Brožovaná
common.buy 20.86
Sharp Josh Donald / Pevná
common.buy 23.62
Ravensong / Pevná
common.buy 20.55
PRIPRAVUJEME
Edomae Sushi: Art, Tradition, Simplicity Kikuo Shimizu / Pevná
common.buy 17.68
PRIPRAVUJEME
Patek Philippe Nicholas Foulkes / Pevná
common.buy 201.59
Forging Damascus Steel Knives for Beginners Ernst G Siebeneicher Hellwig / Krúžková
common.buy 24.03

Prihlásenie

Prihláste sa k svojmu účtu. Ešte nemáte Libristo účet? Vytvorte si ho teraz!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získajte výhody Libristo účtu!

Vďaka Libristo účtu budete mať všetko pod kontrolou.

Vytvoriť Libristo účet