Doprava zadarmo s Packetou nad 59.99 €
Pošta 4.49 SPS 4.99 Packeta kurýr 4.99 Packeta 2.99 SPS Parcel Shop 2.99

Dry-Curing Pork

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Brožovaná
Kniha Dry-Curing Pork Hector Kent
Libristo kód: 04823198
Nakladateľstvo WW Norton & Co, december 2014
Over the centuries, dry-cured pork has evolved as a food of the changing seasons. Its flavors are tr... Celý popis
? points 55 b
22.31
50 % šanca Prehľadáme celý svet Kedy knihu dostanem?

30 dní na vrátenie tovaru


Zákazníci tiež kúpili


Curing & Smoking Steven Lamb / Pevná
common.buy 20.88
VÝPREDAJ
JAMON IBERICO Y SERRANO / Brožovaná
common.buy 27.44
Jamón, Jamón PILAR CARRIZOSA / Brožovaná
common.buy 17.91
El Jamón y su Corte MAXIMILIANO PORTES / Brožovaná
common.buy 15.97
JAMÓN PARA DUMMIES ENRIQUE TOMAS RUIZ / Brožovaná
common.buy 18.01

Over the centuries, dry-cured pork has evolved as a food of the changing seasons. Its flavors are truly a taste of the landscape and climate, and they have served as a crucial, long-lasting food source for many cultures. Dry-cured pork is the ultimate slow food. It doesn t need to be complicated but it s important to have clear, step-by-step instructions. That s where Hector Kent comes in. Kent, a science teacher by trade, has written the book he wished he d had when he made his first prosciutto: One that brings together the critical components of curing in the simplest form possible, with photographs and illustrations to assure the reader of safe and delicious results. In addition to basic recipes, Kent offers readers interviews, advice, and recipes from several trend-setting dry-curing operations across the country."

Informácie o knihe

Celý názov Dry-Curing Pork
Autor Hector Kent
Jazyk Angličtina
Väzba Kniha - Brožovaná
Dátum vydania 2014
Počet strán 224
EAN 9781581572438
ISBN 1581572433
Libristo kód 04823198
Nakladateľstvo WW Norton & Co
Váha 426
Rozmery 203 x 203 x 15
Darujte túto knihu ešte dnes
Je to jednoduché
1 Pridajte knihu do košíka a vyberte možnosť doručiť ako darček 2 Obratom Vám zašleme poukaz 3 Knihu zašleme na adresu obdarovaného

Mohlo by vás tiež zaujímať


TOP
Mastering Pizza Marc Vetri / Pevná
common.buy 24.67
TOP
Salumi Michael Ruhlman / Kniha
common.buy 37.57
TOP
Franklin Barbecue Collection Aaron Franklin / Brožovaná
common.buy 42.59
TOP
Home Production of Quality Meats and Sausages Stanley Marianski / Brožovaná
common.buy 29.89
TOP
Jerky Bible Kate Fiduccia / Brožovaná
common.buy 17.40
TOP VÝPREDAJ
Yoga Sutras of Patanjali Pocket Edition Patanjali / Brožovaná
common.buy 7.06
TOP
Salami Gerhard Feiner / Brožovaná
common.buy 123.80
Making Chocolate Todd Masonis / Pevná
common.buy 32.97
Charcuterie Michael Ruhlman / Pevná
common.buy 37.16
Charcuterie Diary PETER J BOOTH / Pevná
common.buy 78.43
Whole Beast Butchery Ryan Farr / Pevná
common.buy 33.27
Hadoop in Practice Alex Holmes / Brožovaná
common.buy 64.61

Prihlásenie

Prihláste sa k svojmu účtu. Ešte nemáte Libristo účet? Vytvorte si ho teraz!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získajte výhody Libristo účtu!

Vďaka Libristo účtu budete mať všetko pod kontrolou.

Vytvoriť Libristo účet