Doprava zadarmo s Packetou nad 59.99 €
Pošta 4.49 SPS 4.99 Packeta kurýr 4.99 Packeta 2.99 SPS Parcel Shop 2.99

scienza della cucina. Tecniche, ingredienti e strumenti

Jazyk TaliančinaTaliančina
Kniha Pevná
Kniha scienza della cucina. Tecniche, ingredienti e strumenti Stuart Farrimond
Libristo kód: 36815809
Nakladateľstvo Gribaudo, jún 2020
Quali sono gli utensili essenziali per una cucina a prova di chef? Come riconoscere non solo il pesc... Celý popis
? points 75 b
30.31
Skladom u dodávateľa Odosielame za 4-6 dní

30 dní na vrátenie tovaru


Mohlo by vás tiež zaujímať


Quali sono gli utensili essenziali per una cucina a prova di chef? Come riconoscere non solo il pesce di qualità, ma anche un taglio di carne? Come funziona il forno, e quali sono i segreti per una cottura impeccabile? È vero che le diverse zone della lingua percepiscono gusti differenti? In questo libro, a metà strada fra cucina e scienza, scoprirete le risposte a queste e a molte altre domande.

Informácie o knihe

Celý názov scienza della cucina. Tecniche, ingredienti e strumenti
Jazyk Taliančina
Väzba Kniha - Pevná
Dátum vydania 2020
Počet strán 256
EAN 9788858026274
Libristo kód 36815809
Nakladateľstvo Gribaudo
Váha 1350
Rozmery 263 x 265 x 28
Darujte túto knihu ešte dnes
Je to jednoduché
1 Pridajte knihu do košíka a vyberte možnosť doručiť ako darček 2 Obratom Vám zašleme poukaz 3 Knihu zašleme na adresu obdarovaného

Prihlásenie

Prihláste sa k svojmu účtu. Ešte nemáte Libristo účet? Vytvorte si ho teraz!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získajte výhody Libristo účtu!

Vďaka Libristo účtu budete mať všetko pod kontrolou.

Vytvoriť Libristo účet