Doprava zadarmo s Packetou nad 59.99 €
Pošta 4.49 SPS 4.99 Packeta kurýr 4.99 Packeta 2.99 SPS Parcel Shop 2.99

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Pastry Richard Bertinet
Libristo kód: 04457571
Nakladateľstvo Ebury Publishing, máj 2012
Bestselling author Richard Bertinet uses simple techniques and step-by-step photography to teach you... Celý popis
? points 81 b
32.86
Skladom u dodávateľa Odosielame za 3-5 dní

30 dní na vrátenie tovaru


Zákazníci tiež kúpili


TOP
Opera Patisserie Cedric Grolet / Pevná
common.buy 48.33
TOP
French Patisserie Ecole Ferrandi / Pevná
common.buy 50.78
TOP
Elements of Dessert Francisco J Migoya / Pevná
common.buy 76.08
TOP
Bouchon Bakery T. Keller / Pevná
common.buy 50.89
TOP
Dough: Simple Contemporary Bread Richard Bertinet / Brožovaná
common.buy 20.88
Modernist Cuisine at Home Nathan Myhrvold / Pevná
common.buy 141.01
PRIPRAVUJEME
Pierre Herme Pastries (Revised Edition) Pierre Herme / Pevná
common.buy 49.25
Crumb Richard Bertinet / Pevná
common.buy 28.46
Crust Richard Bertinet / Brožovaná
common.buy 22.01
Patisserie Maison Richard Bertinet / Pevná
common.buy 30.61

Bestselling author Richard Bertinet uses simple techniques and step-by-step photography to teach you how to make four different types of pastry before you put your skills to the test with a mouthwatering collection of over 50 recipes. He also dismisses the myths of making pastry and gives you his top tips on how to avoid mistakes or how to put them right if you do slip up. With recipes ranging from savouries, such as Duck Pie, Pumpkin and Ricotta Tarts and Sausage Rolls, to all the sweet treats you can imagine, such as delectable Prune and Rum Tarts, Passion Fruit Cheesecakes and a sumptuous Tarte Tatin, this is every cook's pastry bible. Beautifully illustrated with line drawings and colour photography by the award-winning photographer Jean Cazals, this is an essential cookbook for every budding baker.

Informácie o knihe

Celý názov Pastry
Jazyk Angličtina
Väzba Kniha - Pevná
Dátum vydania 2012
Počet strán 224
EAN 9780091943479
ISBN 0091943477
Libristo kód 04457571
Nakladateľstvo Ebury Publishing
Váha 980
Rozmery 250 x 196 x 24
Darujte túto knihu ešte dnes
Je to jednoduché
1 Pridajte knihu do košíka a vyberte možnosť doručiť ako darček 2 Obratom Vám zašleme poukaz 3 Knihu zašleme na adresu obdarovaného

Mohlo by vás tiež zaujímať


TOP
Le Cordon Bleu Pastry School Le Cordon Bleu / Pevná
common.buy 38.19
TOP
Baking and Pastry - - Mastering the Art and Craft, 3e Culinary Institute of America (CIA) / Pevná
common.buy 85.71
TOP
Eclairs: Easy, Elegant and Modern Recipes Christophe Adam / Brožovaná
common.buy 21.19
TOP
Little Tarts Meike Schaling / Pevná
common.buy 22.01
TOP
Advanced Art of Pastry R. A. Chlebana / Pevná
common.buy 75.16
The Art of French Pastry Jacquy Pfeiffer / Pevná
common.buy 37.57
Professional Baking, 8th Edition Wayne Gisslen / Pevná
common.buy 158.82
Pastry Love Joanne Chang / Pevná
common.buy 37.98
PRIPRAVUJEME
Scandinavian Baking Trine Hahnemann / Pevná
common.buy 32.76
Modern French Pastry Cheryl Wakerhauser / Pevná
common.buy 21.70
In the Charcuterie Taylor Boetticher / Pevná
common.buy 35.42
PRIPRAVUJEME
Patisserie Melanie DuPuis / Pevná
common.buy 43.62
Back to Baking Anna Olson / Pevná
common.buy 34.19
Patisserie Murielle Valette / Brožovaná
common.buy 18.73
Peter Reinhart's Wholegrain Breads Peter Reinhart / Brožovaná
common.buy 36.45
Food52 Baking Food 52 Inc / Pevná
common.buy 20.06

Prihlásenie

Prihláste sa k svojmu účtu. Ešte nemáte Libristo účet? Vytvorte si ho teraz!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získajte výhody Libristo účtu!

Vďaka Libristo účtu budete mať všetko pod kontrolou.

Vytvoriť Libristo účet