Doprava zadarmo s Packetou nad 59.99 €
Pošta 4.49 SPS 4.99 Packeta kurýr 4.99 Packeta 2.99 SPS Parcel Shop 2.99

Advances in Baking Technology

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Brožovaná
Kniha Advances in Baking Technology B. S. KAMEL AND C. E. STAUFFER
Libristo kód: 05338226
Nakladateľstvo Chapman and Hall, január 1992
Designed principally for food technologists in the baking industry, this reference work examines ing... Celý popis
? points 175 b
71.04
Skladom u dodávateľa v malom množstve Odosielame za 12-17 dní

30 dní na vrátenie tovaru


Mohlo by vás tiež zaujímať


TOP VÝPREDAJ
Baking Bible Rose Levy Beranbaum / Pevná
common.buy 42.91
TOP
Lune / Pevná
common.buy 32.85
Sweet Side of Sourdough / Brožovaná
common.buy 22.58
Pains Click & Cook by Karima / Brožovaná
common.buy 27.51
Canadian Methodist Women, 1766-1925 Marilyn Fardig Whiteley / Pevná
common.buy 129.88
Cadillac Couches Sophie B Watson / Brožovaná
common.buy 23.61
Der Eifelsteig Peter Stollenwerk / Pevná
common.buy 40.24
Design on the Edge David W. Orr / Brožovaná
common.buy 10.36
Dawn of the Metal Age Jonathan M. Golden / Pevná
common.buy 218.39
Childhood Obsessive Compulsive Disorder Greta Francis / Pevná
common.buy 194.15
A History of Britain in 12... Assorted Animals Paul Rockett / Brožovaná
common.buy 13.13

Designed principally for food technologists in the baking industry, this reference work examines ingredients and progress in basic bread production, such as microwave baking, extrusion, the freezing of doughs and other baked products, and test methods.

Prihlásenie

Prihláste sa k svojmu účtu. Ešte nemáte Libristo účet? Vytvorte si ho teraz!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získajte výhody Libristo účtu!

Vďaka Libristo účtu budete mať všetko pod kontrolou.

Vytvoriť Libristo účet