Doprava zadarmo s Packetou nad 59.99 €
Pošta 4.49 SPS 4.99 Kuriér GLS 3.99 Zberné miesto GLS 2.99 Packeta kurýr 4.99 Packeta 2.99 SPS Parcel Shop 2.99

Cena

Väzba

11
4
Dátum vydania

?
Starter Cultures in Food Production Barbara Speranza / Pevná
common.buy 268.12
HACCP - A Food Industry Briefing 2e Sara E. Mortimore / Brožovaná
common.buy 79.48
Microbiologically Safe Foods Jose Santos Garcia / Pevná
common.buy 214.17
Shelf Life 2e Dominic Man / Brožovaná
common.buy 90.09
Food Irradiation Research and Technology Christopher H. Sommers / Pevná
common.buy 287.79
Management of Food Allergens Jacqueline Coutts / Pevná
common.buy 275.02
Guide to Foodborne Pathogens 2e Ronald G Labb / Pevná
common.buy 290.16
Handbook of Food Safety Engineering Da-Wen Sun / Pevná
common.buy 424.23
Progress in Food Preservation Rajeev Bhat / Pevná
common.buy 357.40
Biofilms in the Food Environment, Second Edition Anthony L. Pometto III / Pevná
common.buy 262.36

Prihlásenie

Prihláste sa k svojmu účtu. Ešte nemáte Libristo účet? Vytvorte si ho teraz!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získajte výhody Libristo účtu!

Vďaka Libristo účtu budete mať všetko pod kontrolou.

Vytvoriť Libristo účet