Doprava zadarmo s Packetou nad 59.99 €
Pošta 4.49 SPS 4.99 Packeta kurýr 4.99 Packeta 2.99 SPS Parcel Shop 2.99

Charcuterie: Pates, Terrines, Savory Pies

Jazyk FrancúzštinaFrancúzština
Kniha Pevná
Kniha Charcuterie: Pates, Terrines, Savory Pies
Libristo kód: 39379558
Nakladateľstvo Editions Flammarion, február 2023
Gain all the essential kitchen skills for 35 culinary techniques-make sausages, tie a roast with twi... Celý popis
? points 86 b TOP TOP
34.82
Skladom u dodávateľa Odosielame za 3-5 dní

30 dní na vrátenie tovaru


Zákazníci tiež kúpili


TOP
Perfect Loaf / Pevná
common.buy 41.15
TOP
Fruits and Nuts FERRANDI Paris / Pevná
common.buy 27.26
TOP
Pâté en croûte Marion Sonier / Brožovaná
common.buy 38.60
TOP
Vegetables / Pevná
common.buy 29.71
Mastering Bread Marc Vetri / Pevná
common.buy 27.36

Gain all the essential kitchen skills for 35 culinary techniques-make sausages, tie a roast with twine, debone fish, create puff pastry, pickle vegetables, decorate a pâté en croûte-explained in more than 200 step-by-step instructions.Prepare 70 traditional to innovative recipes-Country Pâté, Beef Wellington, Duck and Mushroom Terrine, Rabbit Terrine with Dried Fruit Chutney, Vegetarian Carrot Rillettes, Serrano Ham Croquettes, Spicy Cabbage and Herb Sausages, Salmon and Spinach Terrine-with dishes designed to be shared.

Informácie o knihe

Celý názov Charcuterie: Pates, Terrines, Savory Pies
Jazyk Francúzština
Väzba Kniha - Pevná
Dátum vydania 2023
Počet strán 288
EAN 9782080294678
ISBN 2080294679
Libristo kód 39379558
Nakladateľstvo Editions Flammarion
Váha 566
Rozmery 210 x 280
Darujte túto knihu ešte dnes
Je to jednoduché
1 Pridajte knihu do košíka a vyberte možnosť doručiť ako darček 2 Obratom Vám zašleme poukaz 3 Knihu zašleme na adresu obdarovaného

Mohlo by vás tiež zaujímať


TOP
House of Roots and Ruin / Brožovaná
common.buy 11.33
TOP
French Patisserie Ecole Ferrandi / Pevná
common.buy 50.65
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Pevná
common.buy 93.55
Greatness Mindset / Pevná
common.buy 21.85
Noma René Redzepi / Pevná
common.buy 53.00
Mon livre de cuisine des régions de France Jay COLLECTIF & FABOK / Brožovaná
common.buy 26.14
Charcuterie, Leçons en pas à pas Sébastien ZOZAYA / Brožovaná
common.buy 76.59
Le grand Larousse gastronomique présidé par Joël Robuchon Comité gastronomique / Pevná
common.buy 76.59
Terrines et pâtés avec des légumes dedans Gilles et Nicolas Vérot / Brožovaná
common.buy 45.95
Le grand cours de cuisine FERRANDI Hachette / Pevná
common.buy 64.34
SOCOTRA / Brožovaná
common.buy 17.97

Prihlásenie

Prihláste sa k svojmu účtu. Ešte nemáte Libristo účet? Vytvorte si ho teraz!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získajte výhody Libristo účtu!

Vďaka Libristo účtu budete mať všetko pod kontrolou.

Vytvoriť Libristo účet