Doprava zadarmo s Packetou nad 59.99 €
Pošta 4.49 SPS 4.99 Packeta kurýr 4.99 Packeta 2.99 SPS Parcel Shop 2.99

Tecnología de los vinos blancos

Jazyk TaliančinaTaliančina
Kniha Brožovaná
Kniha Tecnología de los vinos blancos Tullio de Rosa
Libristo kód: 13086542
Nakladateľstvo Mundi-Prensa Libros, S.A., august 1997
INDICE: Las características químico-físicas fundamentaltes de los vinos blancos. La fermentación żen... Celý popis
? points 117 b
47.52
50 % šanca Prehľadáme celý svet Kedy knihu dostanem?

30 dní na vrátenie tovaru

INDICE: Las características químico-físicas fundamentaltes de los vinos blancos. La fermentación żen blancoż. Intervenciones durante la fermentación. Los microorganismos de las fermentaciones no patógenas y su actividad. Las fermentaciones conducidas con técnicas particulares. Algunas de las principales nociones que químico-física aplicadas al vino. La estabiliz ación espontánea del vino. El envejecimiento.etc.

Informácie o knihe

Celý názov Tecnología de los vinos blancos
Jazyk Taliančina
Väzba Kniha - Brožovaná
Dátum vydania 1997
Počet strán 527
EAN 9788471147004
ISBN 8471147009
Libristo kód 13086542
Nakladateľstvo Mundi-Prensa Libros, S.A.
Váha 960
Rozmery 160 x 240
Darujte túto knihu ešte dnes
Je to jednoduché
1 Pridajte knihu do košíka a vyberte možnosť doručiť ako darček 2 Obratom Vám zašleme poukaz 3 Knihu zašleme na adresu obdarovaného

Prihlásenie

Prihláste sa k svojmu účtu. Ešte nemáte Libristo účet? Vytvorte si ho teraz!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získajte výhody Libristo účtu!

Vďaka Libristo účtu budete mať všetko pod kontrolou.

Vytvoriť Libristo účet