Doprava zadarmo s Packetou nad 59.99 €
Pošta 4.49 SPS 4.99 Kuriér GLS 3.99 Zberné miesto GLS 2.99 Packeta kurýr 4.99 Packeta 2.99 SPS Parcel Shop 2.99

Studio Di Ceppi Di Candida Zemplinina Ad Interesse Enologico

Jazyk TaliančinaTaliančina
Kniha Brožovaná
Kniha Studio Di Ceppi Di Candida Zemplinina Ad Interesse Enologico Roa Mattia
Libristo kód: 07171774
Nakladateľstvo Edizioni Accademiche Italiane, apríl 2014
L'utilizzo di lieviti non-Saccharomyces in fermentazioni combinate con Saccharomyces cerevisiae rece... Celý popis
? points 102 b
41.18
Skladom u dodávateľa Odosielame za 14-18 dní

30 dní na vrátenie tovaru

L'utilizzo di lieviti non-Saccharomyces in fermentazioni combinate con Saccharomyces cerevisiae recentemente ha dimostrato di poter produrre vini dalle proprietŕ organolettiche piů complesse, esaltando maggiormente i caratteri del vitigno e del territorio rispetto alle colture pure di S. cerevisiae. L'uso delle fermentazioni miste permette di ottenere questi vini, evitando allo stesso tempo problemi quali gli arresti di fermentazione, che si manifestano solitamente nelle fermentazioni alcoliche spontanee. In questo lavoro si sono studiate le caratteristiche molecolari e fisiologiche di alcuni isolati di Candida zemplinina ottenuti da diversi vini.

Informácie o knihe

Celý názov Studio Di Ceppi Di Candida Zemplinina Ad Interesse Enologico
Autor Roa Mattia
Jazyk Taliančina
Väzba Kniha - Brožovaná
Dátum vydania 2014
Počet strán 64
EAN 9783639668360
ISBN 3639668367
Libristo kód 07171774
Váha 104
Rozmery 152 x 229 x 4
Darujte túto knihu ešte dnes
Je to jednoduché
1 Pridajte knihu do košíka a vyberte možnosť doručiť ako darček 2 Obratom Vám zašleme poukaz 3 Knihu zašleme na adresu obdarovaného

Prihlásenie

Prihláste sa k svojmu účtu. Ešte nemáte Libristo účet? Vytvorte si ho teraz!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získajte výhody Libristo účtu!

Vďaka Libristo účtu budete mať všetko pod kontrolou.

Vytvoriť Libristo účet