Doprava zadarmo s Packetou nad 59.99 €
Pošta 4.49 SPS 4.99 Kuriér GLS 3.99 Zberné miesto GLS 2.99 Packeta kurýr 4.99 Packeta 2.99 SPS Parcel Shop 2.99

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Principles of Food Chemistry John M. Deman
Libristo kód: 16499364
Nakladateľstvo Springer International Publishing AG, február 2018
Completely revised, this new edition updates the chemical and physical properties of major food comp... Celý popis
? points 304 b
122.83
Skladom u dodávateľa v malom množstve Odosielame za 10-15 dní

30 dní na vrátenie tovaru


Mohlo by vás tiež zaujímať


TOP
Bohemian Rhapsody Lesley-Ann Jones / Brožovaná
common.buy 10.53
Neal Preston: Exhilarated And Exhausted Neal Preston / Pevná
common.buy 57.88
How to Write a Better Thesis David Evans / Brožovaná
common.buy 41.72
Introductory Food Chemistry John W. Brady / Pevná
common.buy 123.75
Capsaicin BRUCE GILLIAM / Pevná
common.buy 186.04
Glock Reference Guide, 2nd Edition Robb Manning / Brožovaná
common.buy 24.33
Food Colloids / Pevná
common.buy 181.54
Handbook of Food Chemistry Peter Chi Keung Cheung / Pevná
common.buy 548.13

Completely revised, this new edition updates the chemical and physical properties of major food components including water, carbohydrates, proteins, lipids, minerals vitamins and enzymes. Chapters on color, flavor and texture help the student understand key factors in the visual and organoleptic aspects of food. The chapter on contaminants and additives provides an updated view of their importance in food safety. Revised chapters on beer and wine production, and herbs and spices, provide the student with an understanding of the chemistry associated with these two areas which are growing rapidly in consumer interest. New to this edition is a chapter on the basics of GMOs. Each chapter contains new tables and illustrations, and an extensive bibliography, providing readers with ready access to relevant literature and links to the internet where appropriate. Just like its widely used predecessors, this new edition is valuable as a textbook and reference.

Informácie o knihe

Celý názov Principles of Food Chemistry
Jazyk Angličtina
Väzba Kniha - Pevná
Dátum vydania 2018
Počet strán 607
EAN 9783319636054
ISBN 3319636057
Libristo kód 16499364
Váha 1338
Rozmery 259 x 183 x 40
Darujte túto knihu ešte dnes
Je to jednoduché
1 Pridajte knihu do košíka a vyberte možnosť doručiť ako darček 2 Obratom Vám zašleme poukaz 3 Knihu zašleme na adresu obdarovaného

Prihlásenie

Prihláste sa k svojmu účtu. Ešte nemáte Libristo účet? Vytvorte si ho teraz!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získajte výhody Libristo účtu!

Vďaka Libristo účtu budete mať všetko pod kontrolou.

Vytvoriť Libristo účet