Doprava zadarmo s Packetou nad 59.99 €
Pošta 4.49 SPS 4.99 Kuriér GLS 3.99 Zberné miesto GLS 2.99 Packeta kurýr 4.99 Packeta 2.99 SPS Parcel Shop 2.99

Numerical Modeling of Natural Convection and Conduction Heat Transfer in Canned Foods With Application to On-line Process Control

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Brožovaná
Kniha Numerical Modeling of Natural Convection and Conduction Heat Transfer in Canned Foods With Application to On-line Process Control ASHIM DATTA
Libristo kód: 22568883
Nakladateľstvo Dissertation Discovery Company, máj 2019
Abstract: food engineering, mathematical modeling, Computational Fluid Dynamics, Computer-aided engi... Celý popis
? points 195 b
79.38
Skladom u dodávateľa Odosielame za 14-18 dní

30 dní na vrátenie tovaru

Abstract: food engineering, mathematical modeling, Computational Fluid Dynamics, Computer-aided engineering Dissertation Discovery Company and University of Florida are dedicated to making scholarly works more discoverable and accessible throughout

Informácie o knihe

Celý názov Numerical Modeling of Natural Convection and Conduction Heat Transfer in Canned Foods With Application to On-line Process Control
Autor ASHIM DATTA
Jazyk Angličtina
Väzba Kniha - Brožovaná
Dátum vydania 2019
Počet strán 194
EAN 9780530006109
ISBN 0530006103
Libristo kód 22568883
Váha 463
Rozmery 216 x 279 x 10
Darujte túto knihu ešte dnes
Je to jednoduché
1 Pridajte knihu do košíka a vyberte možnosť doručiť ako darček 2 Obratom Vám zašleme poukaz 3 Knihu zašleme na adresu obdarovaného

Prihlásenie

Prihláste sa k svojmu účtu. Ešte nemáte Libristo účet? Vytvorte si ho teraz!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získajte výhody Libristo účtu!

Vďaka Libristo účtu budete mať všetko pod kontrolou.

Vytvoriť Libristo účet