Doprava zadarmo s Packetou nad 59.99 €
Pošta 4.49 SPS 4.99 Packeta kurýr 4.99 Packeta 2.99 SPS Parcel Shop 2.99

Nielsen's Food Analysis

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Nielsen's Food Analysis B. Pam Ismail
Libristo kód: 44485037
Nakladateľstvo Springer, Berlin, marec 2024
This sixth edition provides information on techniques needed to analyze foods for chemical and physi... Celý popis
? points 309 b NOVÉ NOVÉ
125.57
50 % šanca Prehľadáme celý svet Kedy knihu dostanem?

30 dní na vrátenie tovaru

This sixth edition provides information on techniques needed to analyze foods for chemical and physical properties.  The book is ideal for undergraduate courses in food analysis and it is also an invaluable reference for professionals in the food industry.  General information chapters on regulations, labeling sampling, and data handling provide background information for chapters on specific methods to determine chemical composition and characteristics, physical properties, and constituents of concern.  Methods of analysis cover information on the basic principles, advantages, limitations, and applications.  The information on food analysis applications has been expanded in a number of chapters that cover basic analytical techniques.   Instructors who adopt the textbook can contact B. Ismail for access to a website with related teaching materials.  

Informácie o knihe

Celý názov Nielsen's Food Analysis
Jazyk Angličtina
Väzba Kniha - Pevná
Dátum vydania 2024
Počet strán 590
EAN 9783031506420
Libristo kód 44485037
Nakladateľstvo Springer, Berlin
Rozmery 210 x 279
Darujte túto knihu ešte dnes
Je to jednoduché
1 Pridajte knihu do košíka a vyberte možnosť doručiť ako darček 2 Obratom Vám zašleme poukaz 3 Knihu zašleme na adresu obdarovaného

Prihlásenie

Prihláste sa k svojmu účtu. Ešte nemáte Libristo účet? Vytvorte si ho teraz!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získajte výhody Libristo účtu!

Vďaka Libristo účtu budete mať všetko pod kontrolou.

Vytvoriť Libristo účet