Doprava zadarmo s Packetou nad 59.99 €
Pošta 4.49 SPS 4.99 Kuriér GLS 3.99 Zberné miesto GLS 2.99 Packeta kurýr 4.99 Packeta 2.99 SPS Parcel Shop 2.99

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha monk Naomi Reis
Libristo kód: 33385616
Nakladateľstvo Phaidon Press Ltd, apríl 2021
An evocative and personal chef monograph - and an ode to wood-fired cooking - from Japan's exciting... Celý popis
? points 95 b PRIPRAVUJEME PRIPRAVUJEME
38.61
Čaká sa dotlač Termín neznámy Termín neznámy

30 dní na vrátenie tovaru


Mohlo by vás tiež zaujímať


TOP
Peter Lindbergh On Fashion Photography Peter Lindbergh / Pevná
common.buy 25.90
TOP
Court of Thorns and Roses Collector's Edition Sarah Janet Maas / Pevná
common.buy 28.77
TOP
Letters from a Stoic Lucius Annaeus Seneca / Brožovaná
common.buy 4.19
TOP
Haikyu!!, Vol. 37 Haruichi Furudate / Brožovaná
common.buy 10.03
TOP
Archangel Oracle Cards Diana Cooper / Karty
common.buy 18.84
TOP
Vinland Saga 12 Makoto Yukimura / Pevná
common.buy 21.70
TOP
Therapy Game, Vol. 1 Meguru Hinohara / Brožovaná
common.buy 11.67
TOP
Regretting You Colleen Hoover / Brožovaná
common.buy 13.72
TOP
A Court of Thorns and Roses Sarah J. Maas / Brožovaná
common.buy 15.46
TOP
Slavic Witchcraft Natasha Helvin / Brožovaná
common.buy 15.25
TOP
Fundamentals of Software Architecture Neal Ford / Brožovaná
common.buy 65.54
TOP
Virgil Abloh - Nike ICONS Virgil Abloh / Pevná
common.buy 55.51
TOP
Legendary Stephanie Garber / Brožovaná
common.buy 10.44
TOP
Heavenly Bodies Astrology Lily Ashwell / Karty
common.buy 30.62
TOP
Noma René Redzepi / Pevná
common.buy 53.05

An evocative and personal chef monograph - and an ode to wood-fired cooking - from Japan's exciting emerging chefmonk is the story of Yoshihiro Imai's 14-seat, seasonally inspired restaurant, set on the cherry blossom-lined Philosopher's Path in Kyoto. Through personal essays, reflections, recipes, and photography, Yoshihiro describes stories of the farmers, makers, and exceptional ingredients - from foraged vegetables to herbs and flowers - that inspire his omakase-style menu, explains why cooking with fire is central to the restaurant, and traces the evolution of the unpretentious, innovative, and flavorful pizza for which he is now renowned globally.

Darujte túto knihu ešte dnes
Je to jednoduché
1 Pridajte knihu do košíka a vyberte možnosť doručiť ako darček 2 Obratom Vám zašleme poukaz 3 Knihu zašleme na adresu obdarovaného

Prihlásenie

Prihláste sa k svojmu účtu. Ešte nemáte Libristo účet? Vytvorte si ho teraz!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získajte výhody Libristo účtu!

Vďaka Libristo účtu budete mať všetko pod kontrolou.

Vytvoriť Libristo účet