Doprava zadarmo s Packetou nad 59.99 €
Pošta 4.49 SPS 4.99 Packeta kurýr 4.99 Packeta 2.99 SPS Parcel Shop 2.99

Le cucine di Parma. Storia e ricette

Jazyk TaliančinaTaliančina
Kniha Pevná
Kniha Le cucine di Parma. Storia e ricette Marino Marini
Libristo kód: 15767166
Nakladateľstvo Tarka, január 2016
Parma č oggi considerata la capitale europea del cibo, ma giŕ nel millecinquecento Merlin Cocai (Teo... Celý popis
? points 46 b
18.53
Skladom u dodávateľa Odosielame za 4-6 dní

30 dní na vrátenie tovaru

Parma č oggi considerata la capitale europea del cibo, ma giŕ nel millecinquecento Merlin Cocai (Teofilo Folengo) scriveva: "... Ci sono costiere fatte di burro tenero e fresco, e sopra cento paioli fumano fino alle nubi, colmi di tortelli, di gnocchi e tagliatelle. Le Ninfe stanno sul cocuzzolo di un'alta montagna e senza sosta grattano formaggio su grattuge forate. Con grande zelo altre si danno a impastare teneri gnocchi che rotolano in frotta giů per il formaggio grattato e dal ciuffo del monte si voltolano fino in fondo, diventando grassi come botti panciute".

Informácie o knihe

Celý názov Le cucine di Parma. Storia e ricette
Jazyk Taliančina
Väzba Kniha - Pevná
Dátum vydania 2016
Počet strán 256
EAN 9788899898007
ISBN 8899898006
Libristo kód 15767166
Nakladateľstvo Tarka
Darujte túto knihu ešte dnes
Je to jednoduché
1 Pridajte knihu do košíka a vyberte možnosť doručiť ako darček 2 Obratom Vám zašleme poukaz 3 Knihu zašleme na adresu obdarovaného

Prihlásenie

Prihláste sa k svojmu účtu. Ešte nemáte Libristo účet? Vytvorte si ho teraz!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získajte výhody Libristo účtu!

Vďaka Libristo účtu budete mať všetko pod kontrolou.

Vytvoriť Libristo účet