Doprava zadarmo s Packetou nad 59.99 €
Pošta 4.49 SPS 4.99 Packeta kurýr 4.99 Packeta 2.99 SPS Parcel Shop 2.99

La pasta. Storia e cultura di un cibo

Jazyk TaliančinaTaliančina
Kniha Pevná
Kniha La pasta. Storia e cultura di un cibo Françoise Sabban
Libristo kód: 13281793
Nakladateľstvo Laterza, november 2004
"Un libro vivace e ricchissimo che, ripercorrendo i tempi e i modi del fare pasta e del condirla in... Celý popis
? points 43 b
17.50
Skladom u dodávateľa Odosielame za 4-6 dní

30 dní na vrátenie tovaru

"Un libro vivace e ricchissimo che, ripercorrendo i tempi e i modi del fare pasta e del condirla in Estremo Oriente e in Occidente, offre complessi itinerari culturali e gastronomici". (Tullio Gregory, "Il Sole 24 Ore") "Un'opera importante, che collega la storia dell'alimentazione con la genetica, la botanica, la storia dell'agricoltura e la letteratura e indaga in trattati di geografi e in diari di grandi viaggiatori". (Titti Marrone, "Il Mattino"). Silvano Serventi č storico dell'alimentazione e delle pratiche alimentari francesi e italiane. Françoise Sabban č sinologa e studiosa di storia dell'alimentazione in Cina e in Europa.

Informácie o knihe

Celý názov La pasta. Storia e cultura di un cibo
Jazyk Taliančina
Väzba Kniha - Pevná
Dátum vydania 2004
Počet strán 515
EAN 9788842074946
ISBN 8842074942
Libristo kód 13281793
Nakladateľstvo Laterza
Váha 661
Rozmery 142 x 210 x 32
Darujte túto knihu ešte dnes
Je to jednoduché
1 Pridajte knihu do košíka a vyberte možnosť doručiť ako darček 2 Obratom Vám zašleme poukaz 3 Knihu zašleme na adresu obdarovaného

Prihlásenie

Prihláste sa k svojmu účtu. Ešte nemáte Libristo účet? Vytvorte si ho teraz!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získajte výhody Libristo účtu!

Vďaka Libristo účtu budete mať všetko pod kontrolou.

Vytvoriť Libristo účet