Doprava zadarmo s Packetou nad 59.99 €
Pošta 4.49 SPS 4.99 Kuriér GLS 3.99 Zberné miesto GLS 2.99 Packeta kurýr 4.99 Packeta 2.99 SPS Parcel Shop 2.99

La cucina bresciana. Storia e ricette

Jazyk TaliančinaTaliančina
Kniha Pevná
Kniha La cucina bresciana. Storia e ricette Marino Marini
Libristo kód: 15705311
Nakladateľstvo Tarka, jún 2016
"Una cultura gastronomica ricca e articolata che vanta antipasti come il capriolo sott'olio, il carp... Celý popis
? points 49 b
19.61
Skladom u dodávateľa Odosielame za 4-6 dní

30 dní na vrátenie tovaru

"Una cultura gastronomica ricca e articolata che vanta antipasti come il capriolo sott'olio, il carpione alla salsa di sardine, i peperoni al formaggio, primi piatti come la zuppa di rosolaccio, il risotto con le fave, i casoncelli di magro, i ravioli di Breno..., secondi come l'anguilla all'iseana, il coregone gratinato con le melanzane, il "cuz" di pecora... Un mondo di sapori antichi e attuali, un tesoro di cultura gastronomica di cui Marini ci spiega anche la storia." (Marco Guarnaschelli Gotti)

Informácie o knihe

Celý názov La cucina bresciana. Storia e ricette
Jazyk Taliančina
Väzba Kniha - Pevná
Dátum vydania 2016
Počet strán 224
EAN 9788899898113
ISBN 8899898111
Libristo kód 15705311
Nakladateľstvo Tarka
Darujte túto knihu ešte dnes
Je to jednoduché
1 Pridajte knihu do košíka a vyberte možnosť doručiť ako darček 2 Obratom Vám zašleme poukaz 3 Knihu zašleme na adresu obdarovaného

Prihlásenie

Prihláste sa k svojmu účtu. Ešte nemáte Libristo účet? Vytvorte si ho teraz!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získajte výhody Libristo účtu!

Vďaka Libristo účtu budete mať všetko pod kontrolou.

Vytvoriť Libristo účet