Doprava zadarmo s Packetou nad 59.99 €
Pošta 4.49 SPS 4.99 Packeta kurýr 4.99 Packeta 2.99 SPS Parcel Shop 2.99

Home Sausage Making, 4th Edition: From Fresh and Cooked to Smoked, Dried, and Cured: 100 Specialty Recipes

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Home Sausage Making, 4th Edition: From Fresh and Cooked to Smoked, Dried, and Cured: 100 Specialty Recipes Charles G. Reavis
Libristo kód: 15728355
Nakladateľstvo STOREY PUB, august 2017
Home Sausage Making is the most comprehensive go-to reference on the subject -- and the re-designed... Celý popis
? points 84 b
34.20
Skladom u dodávateľa v malom množstve Odosielame za 12-17 dní

30 dní na vrátenie tovaru


Zákazníci tiež kúpili


Art of Making Fermented Sausages Stanley Marianski / Brožovaná
common.buy 17.20
Home Production of Quality Meats and Sausages Stanley Marianski / Brožovaná
common.buy 29.90

Home Sausage Making is the most comprehensive go-to reference on the subject -- and the re-designed fourth edition is better than ever, with 60 percent new and updated recipes, the most current guidelines for popular charcuterie techniques such as d

Informácie o knihe

Celý názov Home Sausage Making, 4th Edition: From Fresh and Cooked to Smoked, Dried, and Cured: 100 Specialty Recipes
Jazyk Angličtina
Väzba Kniha - Pevná
Dátum vydania 2017
Počet strán 376
EAN 9781612129853
ISBN 1612129854
Libristo kód 15728355
Nakladateľstvo STOREY PUB
Váha 1200
Rozmery 208 x 231 x 25
Darujte túto knihu ešte dnes
Je to jednoduché
1 Pridajte knihu do košíka a vyberte možnosť doručiť ako darček 2 Obratom Vám zašleme poukaz 3 Knihu zašleme na adresu obdarovaného

Mohlo by vás tiež zaujímať


Prihlásenie

Prihláste sa k svojmu účtu. Ešte nemáte Libristo účet? Vytvorte si ho teraz!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získajte výhody Libristo účtu!

Vďaka Libristo účtu budete mať všetko pod kontrolou.

Vytvoriť Libristo účet