Doprava zadarmo s Packetou nad 59.99 €
Pošta 4.49 SPS 4.99 Kuriér GLS 3.99 Zberné miesto GLS 2.99 Packeta kurýr 4.99 Packeta 2.99 SPS Parcel Shop 2.99

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Brožovaná
Kniha Food Jean Luis Flandrin
Libristo kód: 01288703
Nakladateľstvo Columbia University Press, máj 2013
When did we first serve meals at regular hours? Why did we begin using individual plates and utensil... Celý popis
? points 59 b
23.92
Skladom u dodávateľa Odosielame za 15-20 dní

30 dní na vrátenie tovaru


Zákazníci tiež kúpili


TOP
Femina / Brožovaná
common.buy 12.88
Medieval Tastes Massimo Montanari / Brožovaná
common.buy 35.28
Oxford Companion to Beer Garrett Oliver / Pevná
common.buy 47.24
Oxford Companion to Food Alan Davidson / Pevná
common.buy 65.86
How Food Made History B W Higman / Brožovaná
common.buy 42.34
Food and Feast in Tudor England Alison Sim / Brožovaná
common.buy 13.08

When did we first serve meals at regular hours? Why did we begin using individual plates and utensils to eat? When did "cuisine" become a concept and how did we come to judge food by its method of preparation, manner of consumption, and gastronomic merit? Food: A Culinary History explores culinary evolution and eating habits from prehistoric times to the present, offering surprising insights into our social and agricultural practices, religious beliefs, and most unreflected habits. The volume dispels myths such as the tale that Marco Polo brought pasta to Europe from China, that the original recipe for chocolate contained chili instead of sugar, and more. As it builds its history, the text also reveals the dietary rules of the ancient Hebrews, the contributions of Arabic cookery to European cuisine, the table etiquette of the Middle Ages, and the evolution of beverage styles in early America. It concludes with a discussion on the McDonaldization of food and growing popularity of foreign foods today.

Informácie o knihe

Celý názov Food
Jazyk Angličtina
Väzba Kniha - Brožovaná
Dátum vydania 2013
Počet strán 624
EAN 9780231111553
ISBN 023111155X
Libristo kód 01288703
Nakladateľstvo Columbia University Press
Váha 1100
Rozmery 172 x 248 x 33
Darujte túto knihu ešte dnes
Je to jednoduché
1 Pridajte knihu do košíka a vyberte možnosť doručiť ako darček 2 Obratom Vám zašleme poukaz 3 Knihu zašleme na adresu obdarovaného

Mohlo by vás tiež zaujímať


TOP
Japanese Empire S. C. M. Paine / Brožovaná
common.buy 25.36
Budapest Victor Sebestyen / Brožovaná
common.buy 14.41
Ultimate Sticker Book Tractor DK / Brožovaná
common.buy 5.51
Milk and Vine II Emily Beck / Brožovaná
common.buy 8.58
History of Food 2e Maguelonne Toussaint-Samat / Pevná
common.buy 42.95
Martha Stewart's Fruit Desserts Martha Stewart / Pevná
common.buy 24.13
Making Samba Marc A Hertzman / Brožovaná
common.buy 35.58
Jewish Flavours of Italy Silvia / Pevná
common.buy 29.96
How Food Made History B. W. Higman / Pevná
common.buy 86.22

Prihlásenie

Prihláste sa k svojmu účtu. Ešte nemáte Libristo účet? Vytvorte si ho teraz!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získajte výhody Libristo účtu!

Vďaka Libristo účtu budete mať všetko pod kontrolou.

Vytvoriť Libristo účet