Doprava zadarmo s Packetou nad 59.99 €
Pošta 4.49 SPS 4.99 Kuriér GLS 3.99 Zberné miesto GLS 2.99 Packeta kurýr 4.99 Packeta 2.99 SPS Parcel Shop 2.99

Evaluation of the Role of Microbiological Criteria for Foods and Food Ingredients

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Evaluation of the Role of Microbiological Criteria for Foods and Food Ingredients NATIONAL RESEARCH CO
Libristo kód: 09586122
Nakladateľstvo Lightning Source UK Ltd, august 2015
This work has been selected by scholars as being culturally important, and is part of the knowledge... Celý popis
? points 105 b
42.34
Skladom u dodávateľa Odosielame za 15-20 dní

30 dní na vrátenie tovaru


Mohlo by vás tiež zaujímať


Wolfshunger Philip Kerr / Brožovaná
common.buy 12.16
Fiona Quilt Block Carolyn Perry Goins / Brožovaná
common.buy 16.97
Hole: Book 4 Willie Gibbs / Brožovaná
common.buy 13.39
Pathologie und Therapie der Frauen-Krankheiten August Eduard Martin / Brožovaná
common.buy 48.98

This work has been selected by scholars as being culturally important, and is part of the knowledge base of civilization as we know it. This work was reproduced from the original artifact, and remains as true to the original work as possible. Therefo

Informácie o knihe

Celý názov Evaluation of the Role of Microbiological Criteria for Foods and Food Ingredients
Jazyk Angličtina
Väzba Kniha - Pevná
Dátum vydania 2015
Počet strán 462
EAN 9781297614743
ISBN 9781297614743
Libristo kód 09586122
Nakladateľstvo Lightning Source UK Ltd
Váha 821
Rozmery 156 x 234 x 25
Darujte túto knihu ešte dnes
Je to jednoduché
1 Pridajte knihu do košíka a vyberte možnosť doručiť ako darček 2 Obratom Vám zašleme poukaz 3 Knihu zašleme na adresu obdarovaného

Prihlásenie

Prihláste sa k svojmu účtu. Ešte nemáte Libristo účet? Vytvorte si ho teraz!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získajte výhody Libristo účtu!

Vďaka Libristo účtu budete mať všetko pod kontrolou.

Vytvoriť Libristo účet