Doprava zadarmo s Packetou nad 59.99 €
Pošta 4.49 SPS 4.99 Packeta kurýr 4.99 Packeta 2.99 SPS Parcel Shop 2.99

Essentials of Food Process Engineering

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Essentials of Food Process Engineering Chandra Gopala Rao
Libristo kód: 06686796
Nakladateľstvo Taylor & Francis Inc, február 2009
Provides basics and fundamentals of engineering subjects to students with a non-mathematical backgro... Celý popis
? points 237 b
95.97
50 % šanca Prehľadáme celý svet Kedy knihu dostanem?

30 dní na vrátenie tovaru


Mohlo by vás tiež zaujímať


Northern Ireland Helen Fairbairn / Brožovaná
common.buy 17.71
La Llorona Rudolfo A. Anaya / Brožovaná
common.buy 20.48
1994: ein franko-afrikanisches Schicksalsjahr Mandy Pampel / Brožovaná
common.buy 60.22
Physics for a New Century Katherine R. Sopka / Pevná
common.buy 70.87

Provides basics and fundamentals of engineering subjects to students with a non-mathematical background who are perusing graduation and post-graduation career in Food Science and Engineering. This book covers topics like mass and energy balance, heat and mass transfer and psychrometry and refrigeration.

Informácie o knihe

Celý názov Essentials of Food Process Engineering
Jazyk Angličtina
Väzba Kniha - Pevná
Dátum vydania 2009
Počet strán 380
EAN 9781439803103
ISBN 9781439803103
Libristo kód 06686796
Nakladateľstvo Taylor & Francis Inc
Váha 997
Rozmery 178 x 254
Darujte túto knihu ešte dnes
Je to jednoduché
1 Pridajte knihu do košíka a vyberte možnosť doručiť ako darček 2 Obratom Vám zašleme poukaz 3 Knihu zašleme na adresu obdarovaného

Prihlásenie

Prihláste sa k svojmu účtu. Ešte nemáte Libristo účet? Vytvorte si ho teraz!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získajte výhody Libristo účtu!

Vďaka Libristo účtu budete mať všetko pod kontrolou.

Vytvoriť Libristo účet