Doprava zadarmo s Packetou nad 59.99 €
Pošta 4.49 SPS 4.99 Kuriér GLS 3.99 Zberné miesto GLS 2.99 Packeta kurýr 4.99 Packeta 2.99 SPS Parcel Shop 2.99

Éclairs, bignè & co. Tutti i segreti della pasta choux

Jazyk TaliančinaTaliančina
Kniha Pevná
Kniha Éclairs, bignè & co. Tutti i segreti della pasta choux Marianne Magnier-Moreno
Libristo kód: 36893305
Nakladateľstvo Guido Tommasi Editore-Datanova, apríl 2013
L'éclair, nella sua semplice perfezione, cattura sempre lo sguardo dalle vetrine delle pasticcerie f... Celý popis
? points 70 b
28.27
Skladom u dodávateľa Odosielame za 4-6 dní

30 dní na vrátenie tovaru


Mohlo by vás tiež zaujímať


TOP
Opera Patisserie Cedric Grolet / Pevná
common.buy 48.45
TOP VÝPREDAJ
Pasta Masterclass / Pevná
common.buy 25.91
TOP PRIPRAVUJEME
Štědré a Voňavé Gils Slavíková Mirka van / Pevná
common.buy 40.76
TOP
Little Tarts Meike Schaling / Pevná
common.buy 20.58
TOP
Eclairs: Easy, Elegant and Modern Recipes Christophe Adam / Brožovaná
common.buy 19.97
TOP
Wafer Paper Cakes Stevi Auble / Brožovaná
common.buy 17.92
TOP
Eclairs. 20 ans de création Christophe Adam / Pevná
common.buy 60.03
scienza in cucina e l'arte di mangiar bene Pellegrino Artusi / Pevná
common.buy 28.27
Les Eclairs Christophe Adam / Pevná
common.buy 26.01
Sensations Choux Philippe Conticini / Pevná
common.buy 20.17
Les Gâteaux classiques (nvelle éd) Christophe Felder / Brožovaná
common.buy 14.33
Choux Royalty Tacy Layla Tacy / Brožovaná
common.buy 11.16

L'éclair, nella sua semplice perfezione, cattura sempre lo sguardo dalle vetrine delle pasticcerie francesi. Attraverso le pagine di questo libro scoprirete i segreti di un dolce di culto: le basi della pasta choux e tutto quello che bisogna sapere perché lieviti bene, una guida alle farciture, il segreto della brillantezza delle glasse più belle. Fate vostri i grandi classici, al caffè e al cioccolato, poi lanciatevi nella sperimentazione degli éclairs dai gusti insoliti (ciocco-tonka, crema di marroni, frutto della passione...) e delle glasse sontuose (caramello al burro salato, salammbò...). Senza dimenticare tutta la famiglia della pasta choux: dalla religieuse al profiterole e al Saint-Honoré...!

Informácie o knihe

Celý názov Éclairs, bignè & co. Tutti i segreti della pasta choux
Jazyk Taliančina
Väzba Kniha - Pevná
Dátum vydania 2013
Počet strán 162
EAN 9788896621974
Libristo kód 36893305
Váha 798
Rozmery 250 x 199 x 20
Darujte túto knihu ešte dnes
Je to jednoduché
1 Pridajte knihu do košíka a vyberte možnosť doručiť ako darček 2 Obratom Vám zašleme poukaz 3 Knihu zašleme na adresu obdarovaného

Prihlásenie

Prihláste sa k svojmu účtu. Ešte nemáte Libristo účet? Vytvorte si ho teraz!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získajte výhody Libristo účtu!

Vďaka Libristo účtu budete mať všetko pod kontrolou.

Vytvoriť Libristo účet