Doprava zadarmo s Packetou nad 59.99 €
Pošta 4.49 SPS 4.99 Packeta kurýr 4.99 Packeta 2.99 SPS Parcel Shop 2.99

Butchering Poultry, Rabbit, Lamb, Goat, and Pork

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Brožovaná
Kniha Butchering Poultry, Rabbit, Lamb, Goat, and Pork Adam Danforth
Libristo kód: 02088956
Nakladateľstvo Storey Publishing LLC, február 2014
More and more people are deciding to raise small animals for meat. This is the book that shows exact... Celý popis
? points 73 b TOP TOP
29.22
Skladom u dodávateľa v malom množstve Odosielame za 10-14 dní

30 dní na vrátenie tovaru


Zákazníci tiež kúpili


TOP
Mastering Stocks and Broths Rachael Mamane / Pevná
common.buy 29.01
20th Century Alcohol & Tobacco Ads. 40th Ed. Allison Silver / Pevná
common.buy 25.87
How To Brew John J. Palmer / Brožovaná
common.buy 21.71
Polishing and Finishing for Jewellers and Silversmiths Stephen Goldsmith / Brožovaná
common.buy 12.27
Butchering Beef Adam Danforth / Brožovaná
common.buy 25.06

More and more people are deciding to raise small animals for meat. This is the book that shows exactly how to handle the slaughter and butchering of small livestock in a humane and sustainable way. With step-by-step photographs of the farm to table process, it is destined to be the bible on the topic. It begins with general information about food safety, freezing and packaging, tools and equipment, butchering methods, and pre-slaughter conditions before moving into the specifics of slaughtering and butchering each type of smaller animal - chicken and other poultry, rabbits, sheep, pigs, and goats. It includes detailed descriptions of specialty cuts and how to make them.

Informácie o knihe

Celý názov Butchering Poultry, Rabbit, Lamb, Goat, and Pork
Jazyk Angličtina
Väzba Kniha - Brožovaná
Dátum vydania 2014
Počet strán 432
EAN 9781612121826
ISBN 1612121829
Libristo kód 02088956
Nakladateľstvo Storey Publishing LLC
Váha 1606
Rozmery 216 x 274 x 28
Darujte túto knihu ešte dnes
Je to jednoduché
1 Pridajte knihu do košíka a vyberte možnosť doručiť ako darček 2 Obratom Vám zašleme poukaz 3 Knihu zašleme na adresu obdarovaného

Mohlo by vás tiež zaujímať


TOP
The Noma Guide to Fermentation René Redzepi / Pevná
common.buy 35.10
TOP
Cabinet of Dr. Leng Lincoln Child / Brožovaná
common.buy 12.98
TOP
The Negroni Matt Hranek / Pevná
common.buy 14.50
TOP
Matty Matheson: A Cookbook Matty Matheson / Pevná
common.buy 30.94
Basic Butchering of Livestock and Game John Mettler / Brožovaná
common.buy 18.16
Porsche Home Baaske / Pevná
common.buy 77.73
Meat Illustrated America's Test Kitchen / Pevná
common.buy 37.54
Hot Money NAOMI KLEIN / Brožovaná
common.buy 5.77
Ultimate Guide to Home Butchering MONTE BURCH / Brožovaná
common.buy 17.24
European Intellectual Property Law Pila / Brožovaná
common.buy 209.76
Pete the Cat: A Pet for Pete James Dean / Brožovaná
common.buy 6.48
Siberia Emil Lengyel / Pevná
common.buy 62.00

Prihlásenie

Prihláste sa k svojmu účtu. Ešte nemáte Libristo účet? Vytvorte si ho teraz!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získajte výhody Libristo účtu!

Vďaka Libristo účtu budete mať všetko pod kontrolou.

Vytvoriť Libristo účet